Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea PHENIBUT 250mg

Цена: 44.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea PHENIBUT 250mg информация

Фенибът Biovea : Може да помогне за намаляване на безпокойството, напрежението и страха

Фенибът Biovea може да се използва за:

• Намаляване на социалното безпокойство и подобряване на социалното поведение;Подобряване на нивата на стреса;Безсъние и неспокоен сън
• Настроение и релаксация; Усещане за добро здраве; Ясен ум и повишена концентрация; Умствена дейност; Намаляване на умората

Какво представлява фенибът?

Фенибът (бета-фенил-гама-аминомаслена киселина) е извлечена от невротрансмитера GABA (гама-аминомаслена киселина). Нейната структура е подобна на GABA. Фениловия й пръстен позволява на фенибът да премине през кръвно-мозъчната бариера по-ефективно от GABA. Фенибът се използва за медицински цели в Русия, където е открит за първи път през 60-те години на XX в..

Смята се, че феинибът намалява не само тревожността и напрежението, но също така и състоянията на страх. Тя може да помогне на хора, които заекват, имат проблеми със съня или страдат от безпокойство. Изследванията сочат, че фенинибът помага за увеличаване на силата. Използва се като сънотворно средство. В допълнение, подпомага мозъчната функция.

Фенибът се счита за ноотропно средство заради способността си да влияе на редица неврологични функции. Той е агонист на гама-рецепторите и също предизвиква отделяне на GABA.

Как действа Фенибът Biovea ?

Помага за отпускането на организма и настъпването на съня. Действа като стабилизатор за мозъка, като балансира състоянията на превъзбуда. Подпомага правилната мозъчна функция, противодейства на безпокойството, стреса, депресията, епилепсията, стареенето и болестта на Паркинсон. Съществуват много проучвания за ГАБА и нейната ефективност, които показват, че тя води до значително увеличение на нивата на растежния хормон в кръвната плазма. Той подпомага топенето на мазнините и изграждането на мускулите. С възрастта нивата му намаляват и поради това е важно да се приема продукта.

Състав

Фенибът (бета-фенил-гама-аминобутирова киселина) 250 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Употреба

Да се приемат 1-2 капсули 2-4 пъти дневно или според предписанието на лекар. Започнете с по-ниска доза, до достигане на тлеранс