Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea PAPAYA ENZYME 500mg

Цена: 30.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea PAPAYA ENZYME 500mg информация

Папаята се отглежда в тропичните зони по света - Мексико, Бразилия, Индия и Югоизточна Азия. Тя е богат източник на антиоксиданти хранителни вещества като каротин, витамин С, флавоноиди, витамините от група В, ензими, фолат, пантотенова киселина, калий, магнезий и фибри.

Растителните ензими, като тези в папаята, поставят началото на храносмилането в стомаха. Също така те работят и в тънките черва, и кръвта. За разлика от лекарствата, които контролират биохимията на организма, тези ензими подобряват рационалното използване на храната, така че организмът да може да се излекува сам. Ензимите не си противодействат с лекарствата, които вече са приети, дори могат да намалят необходимите дози от тях. Ензимите, като този в папаята са работната сила на организма и катализират всеки един процес, който се случва на всяко едно ниво в него. С напредване на възрастта, при болестни състояния, прекомерна употреба на тютюневи изделия и алкохолни напитки производството на ензими в панкреаса намалява драстично. Това води до непълното усвояване на хранителните вещества поети чрез хранителните продукти. Недостигът на ензими води до образуване на киселини и газове в стомаха, както и нарушения в нормалното темпо на човешкия метаболизъм.

  • Като цяло, ензимите укрепват здравето на сърдечно-съдовата система и осигуряват защита от онкологични проблеми. Използват се също така и при спортни травми и алергии. Папаята може да е много полезна за профилактика на запушването на кръвоносните съдове и сърдечните проблеми.
  • Възпаления: папаята съдържа няколко уникални протеин-храносмилателни ензими, включително папаин и химопапаин. Доказано е, че тези ензими помагат за справяне с възпаленията, подобряват възстановяването от изгаряния и намаляват белезите от тях. С това може да се обясни защо състоянието на хора с астматични пристъпи и артритни състояния, влошени от възпаление, се подобрява, когато приемат ензими.

Алергии: Ензимите в папаята на Biovea са протеолитични по своето действие, което означава, че те помагат за смилането на протеините и другите аминокиселини, които организмът не смила, или които преминават през системата в полусмляна форма. Ако протеините не бъдат разпознати от организма като част от системата -ще бъдат атакувани- и имунната система често реагира силно. Тази прекалена реакция причинява възпаление, кихане, сълзене на очите и други симптоми, свързвани с този тип реакции.

Състав

Папайн (от плод папая) 500mg

Опаковка: 90 дъвчащи таблетки в контейнер

Употреба

Да се приема 1 дъвчаща таблетка дневно след хранене или според предписанието на лекар.

Biovea PAPAYA ENZYME 500mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.