Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea OMEGA-3 KRILL OIL 500mg

Цена: 27.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea OMEGA-3 KRILL OIL 500mg информация

Може да намали риска от коронарна болест на сърцето. Заздравява ставите; Без вкус на риба; 100% чист Neptune Krill Oil®; 47% повече Омега-3 мастни киселини. Крил (Euphausia superb) са малки ракообразни, жизнено важна част от екосистемата на Антарктика. Маслото от крил е уникална комбинация от витамини А и Е, есенциални мастни киселини, включително омега-3, 6 и 9, фосфолипиди – градивни елементи на клетъчната мембрана, и астаксантин – един от най-мощните антиоксиданти. Krill Oil Biovea е 300 пъти по-ефективен от витамини А и Е, 48 пъти от рибеното масло и над 30 пъти от коензим Q10. Освен това маслото от крил е много стабилно и не съдържа тежки метали и токсини. Естествената му формула и структурата на съставките предлагат по-висока ефективност и усвояемост, особено на EPA и DHA в сравнение с останалите рибени масла и стандартните омега 3 продукти.

Защо масло от крил Biovea ?

Освен поради факта, че е чудесен източник на есенциални мастни киселини, маслото от крил Biovea става популярно и благодарение на съдържащият се в него мощен антиоксидант, наречен астаксантин. За разлика от много други антиоксиданти, астаксантинът преминава кръвно-мозъчната бариера, като по този начин може да предпази очите, мозъка и централната нервна система от увреждания, предизвикани от свободните радикали. Факторът ORAC (способността на дадена храна да унищожи свободните радикали) в маслото от крил може да е до 48 пъти по-силен от този на основното рибено масло. По този начин продукта подсилва имунитета и защитните сили на организма, като мощното антиоксидантно действие редуцира негативното влияние на стреса и външните фактори върху организма и забавя стареенето. Астаксантин също така съдейства за намаляването на чувството за умора и слабост, повишава настроението и концентрацията.

Освен това фосфолипидната структура на EPA и DHA (есенциални мастни киселини) в маслото от крил Biovea, ги прави много по-добре усвоими и улеснява проникването им в митохондрията и клетъчното ядро. DHA спомага за нормалното функциониране на ретината и подкрепя здравето на очите. EPA спомага за поддържане здравословни нива на триглицеридите и холестерола, както и за здравословна сърдечна дейност. Съдейства за сваляне нивата на „лошия” (LDL) и повишаване нивата на „добрия” (HDL) холестерол няколко пъти по-ефективно от рибеното масло, като подобрява кръвообращението и намалява риска от съсиреци. По този начин действа благоприятно на мозъчната дейност, концентрацията и паметта. Увеличава физическата и умствена издръжливост, както и тонуса.

В допълнение към EPA и DHA маслото от крил Biovea съдържа сложен фосфолипиден профил, включващ фосфатидилхолин, активен източник на холин, който намалява стреса .

Маслото от крил подържа здравословното състояние на ставите и хрущялите. Подобрява подвижността и намалява болката, сковаността и ставните възпаления. Също така може да облекчи симптомите на предменструалния синдром при жените.

Гените имат „превключватели”, които могат да бъдат включвани и изключвани, и които контролират почти всички биохимични процеси във вашето тяло. Хранителните вещества, като например омега-3 мазнините, контролират тези „превключватели”. Черният ви дроб играе главна роля в това как вашият организъм използва въглехидратите и липидите, как употребява омега-3 и омега-6 мазнините и определя хранителния ви статус, а също и как се повлияват гените в съответствие с това.

Защо маслото от Крил Biovea превъзхожда рибеното масло?

Някои изследвания показват, че маслото от крил може би е 48 пъти по-силно от рибеното масло. Това означава, че трябва да се приема значително по-малко от него. Причината за това е, че маслото от крил съдържа фосфолипиди – така че омега-3 мазнините са във форма, която тялото веднага може да използва. Тази бионаличност означава, че криловото масло се усвоява много бързо и преминава кръвно-мозъчната бариера, така че може да достигне до важни мозъчни структури.

Рибеното масло е доста податливо на окисление, а окислението води до образуването на свободни радикали. Приемането на свободни радикали допълнително увеличава нуждата от антиоксиданти. Рибеното масло е по-бедно на антиоксиданти, докато маслото от крил е богато на такива. Маслото от крил съдържа астаксантин – вероятно най-силният антиоксидант в природата, поради което то е много стабилно и устойчиво на оксидиране.

Много, ако не и повечето риби и рибеното масло са замърсени с живак и други тежки метали. това се наблюдава дори при риби, които живеят на хиляди мили от въглищни мини, заводи и други индустрии, замърсяващи околната среда. Крилът в Антарктика не е подложен на такова замърсяване.

Наред с всичко друго, крилът е значително по-голям източник на храна от рибата, тъй като той представлява най-голямата биомаса в света. Ловът на крил е една от най-устойчивите практики на планетата.

Маслото от Крил е силно противовъзпалително средство: Основната причина маслото от крил да води до такива впечатляващи ползи е че то мощно намалява възпалителните процеси в тялото. То произвежда компоненти, наречени резолвини и протектини, които помагат възпалението да се разсее преди да е нанесло твърде много щети върху тъканите.

Кой се нуждае от маслото от крил Biovea и какви са симптомите на дефицит?

Няма видими признаци на дефицит на омега-3 в човешкия организъм, което затруднява откриването му. Благоприятните ползи от маслото от крил са: Увеличаване на енергията ;Повишаване концентрация ;Намаляване на объркването и разсеяността ;Повишаване нивата на добрия холестерол и намаляване нивата на лошия холестерол ;Понижаване на мазнините в кръвта (триглицериди)

В допълнение изследванията сочат, че хора с вече съществуващи болестно състояния също могат да се възползват от ежедневния прием на добавки с омега-3. Здравословните състояния, които могат евентуално да се повлияят чрез добавяне на омега-3 крил в храната, са:

• Намален риск от запушване на кръвоносните съдове; Намален риск от инсулт и сърдечен удар ; По-добър имунен отговор на организма ; По-ниски нива на възпаление; Ограничаване на редица неврологични проблеми .

Ежедневна доза от висококачествено масло от крил е всичко, което е необходимо. Омега-3 масло от крил е отлична възможност без почти никакви странични ефекти. Непременно се консултирайте с вашия лекар, преди да започнете прием на този продукт.

Хора със здравословни проблеми съобщават за по-добро душевно състояние, приемайки добавка с омега-3 мастни киселини. Това повишава качеството на живот, помага за постигането на един оптимистичен поглед към бъдещето.

Състав

Състав в доза: Витамин Е (d-алфа-токоферол) 32 IU; Масло от Крил 500 мг; Омега-3 133 мг; EPS (ейкозапентаенова киселина) 75 мг; DHA (докозахексаенова киселина) 45 мг; Омега-6 6 мг; Фосфолипиди 210 мг; Астаксантин 0.5 мг; Омега-9 33 мг; Холин 28 мг; Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 30 капсули в контейнер

Употреба

Да се приемат 1 капсулa дневно с храна или според предписанието на лекар

Biovea OMEGA-3 KRILL OIL 500mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.