Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea OMEGA 3-6-9

Цена: 36.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea OMEGA 3-6-9 информация

Омега 3-6-9 Biovea  съдържа мастни киселини, необходими за доброто здраве. Изследвания показват, че хранителен режим, богат на мастни киселини, укрепва здравето на сърцето, като допринася за нормални нива на триглицеридите и холестерола.

Ленено масло: Лененото семе е един от най-добрите растителни източници на есенциални мастни киселини. То съдържа приблизително 50-60% от омега -3 мастните киселини, известни като линоленова киселина. Лененото масло е най-богатият природен източник на линоленова киселина, която често липсва в храната. Омега-9 мастни киселини, известни още като олеинова киселина, участват в състава на клетъчните мембрани, където измества наситените мастни киселини, отговорни за множество вредни ефекти. Олеиновата киселина намалява нивата на холестерола и по този начин предпазва от сърдечно-съдови проблеми, намалява риска от поява и забавя запушването на кръвоносните съдове, намалява инсулиновото съпротивление, с което повишава продуктивността в използването на глюкозата, подобрява имунните функции. Омега-3 мастните киселини ограничават възпалителните реакции. В случай на лупус лененото масло не само намалява възпалението в ставите, бъбреците и кожата, но също и нивата на холестерола, които има вероятност да се покачат. Приемането на ленено масло при натрупване на пикочна киселина в ставите, може да намали внезапните и силни ставни болки и подувания - симптоми на този проблем. Тези малки кафяви семена съдържат толкова голяма надежда за победа над онкологичните изменения на гърдата и дебелото черво. При животни лененото семе значително намалява туморите в гърдата и дебелото черво, като в същото време спира развитието на нови. Лененото семе и лененото масло потискат растежа на съществуващите тумори, а едни други компоненти на лененото семе, наречени лигнани, помагат за предотвратяване на развитието на нови тумори.

Рибено масло: Най-добрият вид омега-3 мастни киселини са тези, които се съдържат в рибата. Омега-3 мазнини от рибата съдържат две мастни киселини, жизненоважни за човешкото здраве - DHA (докозахексаенова киселина ) и EPA (ейкозапентанова киселина). Тези две мастни киселини играят основна роля за предотвратяването на много болестни състояния. Човешкият мозък също разчита много на DHA – ниските и нива се свързват с депресивни състояния, лошата памет. Редовната консумация на рибено масло упорито се препоръчва като ключов фактор за подобряване на вашето здраве. Рибеното масло съдържа най-високите нива на най-добрите омега-3 мастни киселини –  EPA и DHA .

Масло от пореч: Маслото от пореч е най-богатият източник на омега-6 мастната киселина GLA (гама-линоленовата киселина). GLA е прекурсор(изходно вещество) на много от важните простагландини - хормоноподобни субстанции, които могат да повлияят на гъстотата на кръвта, на кожата и здравето на ставите, нивата на холестерола, разширяването на кръвоносните съдове, възпаленията и др. GLA почти не се съдържа в храните и редица фактори блокират способността на организма да я произвежда сам.

Предупреждение:

• Продуктът не бива да се излага на висока температура поради опасност от гранясване.

• Omega 3-6-9 не трябва да се използва поне 2 дни преди и след хирургични намеси.

Състав

Състав: Рибено масло 400мг, Ленено масло 400мг, Масло от пореч 400мг, Витамин Е 5IU, (ALA 400мг, EPA 180мг, DHA 80мг, GLA 88мг, Oleic Acid 152мг). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 90 желатинови капсули в контейнер.

Употреба

Да се приемат 2 до 3 капсули дневно или според предписанието на лекар.

Biovea OMEGA 3-6-9 - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.