Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea OMEGA 3-6-9

Цена: 36.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea OMEGA 3-6-9 информация

Омега 3-6-9 Biovea  съдържа мастни киселини, необходими за доброто здраве. Изследвания показват, че хранителен режим, богат на мастни киселини, укрепва здравето на сърцето, като допринася за нормални нива на триглицеридите и холестерола.

Ленено масло: Лененото семе е един от най-добрите растителни източници на есенциални мастни киселини. То съдържа приблизително 50-60% от омега -3 мастните киселини, известни като линоленова киселина. Лененото масло е най-богатият природен източник на линоленова киселина, която често липсва в храната. Омега-9 мастни киселини, известни още като олеинова киселина, участват в състава на клетъчните мембрани, където измества наситените мастни киселини, отговорни за множество вредни ефекти. Олеиновата киселина намалява нивата на холестерола и по този начин предпазва от сърдечно-съдови проблеми, намалява риска от поява и забавя запушването на кръвоносните съдове, намалява инсулиновото съпротивление, с което повишава продуктивността в използването на глюкозата, подобрява имунните функции. Омега-3 мастните киселини ограничават възпалителните реакции. В случай на лупус лененото масло не само намалява възпалението в ставите, бъбреците и кожата, но също и нивата на холестерола, които има вероятност да се покачат. Приемането на ленено масло при натрупване на пикочна киселина в ставите, може да намали внезапните и силни ставни болки и подувания - симптоми на този проблем. Тези малки кафяви семена съдържат толкова голяма надежда за победа над онкологичните изменения на гърдата и дебелото черво. При животни лененото семе значително намалява туморите в гърдата и дебелото черво, като в същото време спира развитието на нови. Лененото семе и лененото масло потискат растежа на съществуващите тумори, а едни други компоненти на лененото семе, наречени лигнани, помагат за предотвратяване на развитието на нови тумори.

Рибено масло: Най-добрият вид омега-3 мастни киселини са тези, които се съдържат в рибата. Омега-3 мазнини от рибата съдържат две мастни киселини, жизненоважни за човешкото здраве - DHA (докозахексаенова киселина ) и EPA (ейкозапентанова киселина). Тези две мастни киселини играят основна роля за предотвратяването на много болестни състояния. Човешкият мозък също разчита много на DHA – ниските и нива се свързват с депресивни състояния, лошата памет. Редовната консумация на рибено масло упорито се препоръчва като ключов фактор за подобряване на вашето здраве. Рибеното масло съдържа най-високите нива на най-добрите омега-3 мастни киселини –  EPA и DHA .

Масло от пореч: Маслото от пореч е най-богатият източник на омега-6 мастната киселина GLA (гама-линоленовата киселина). GLA е прекурсор(изходно вещество) на много от важните простагландини - хормоноподобни субстанции, които могат да повлияят на гъстотата на кръвта, на кожата и здравето на ставите, нивата на холестерола, разширяването на кръвоносните съдове, възпаленията и др. GLA почти не се съдържа в храните и редица фактори блокират способността на организма да я произвежда сам.

Предупреждение:

• Продуктът не бива да се излага на висока температура поради опасност от гранясване.

• Omega 3-6-9 не трябва да се използва поне 2 дни преди и след хирургични намеси.

Състав

Състав: Рибено масло 400мг, Ленено масло 400мг, Масло от пореч 400мг, Витамин Е 5IU, (ALA 400мг, EPA 180мг, DHA 80мг, GLA 88мг, Oleic Acid 152мг). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 90 желатинови капсули в контейнер.

Употреба

Да се приемат 2 до 3 капсули дневно или според предписанието на лекар.