Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea OIL of OREGANO 150mg

Цена: 32.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea OIL of OREGANO 150mg информация

Маслото от риган е екстракт от растението риган, известно още като Origanum Vulgare. Маслото от риган е силно пречистващо средство, което оказва изключително полезно действие върху човешкото здраве. То е естествена субстанция, извлечена от див риган. Двете ключови съединения в него са карвакрол и тимол. Изследвания показват, че тези две съединения влияят на вредните микроорганизми, които причиняват много болести при човека.

Важно е да не се обърква маслото от риган с обикновения риган, който се използва като подправка в готварството.

Защо да приемате масло от риган Biovea ?

Маслото от риган Biovea е известно с това, че е мощно противовъзпалително, антибактериално, противогъбично и противопаразитно средство, което може да намали болката и възпалението и успешно да отблъсне инфекциите. Маслото от риган Biovea подсилва имунната система, увеличава гъвкавостта на ставите и мускулите и подобрява дихателната функция. Най-популярното полезно действие на маслото от риган е неговата способност да подобрява състояния на стомашен дискомфорт. То също е добре известно със свойството си да предизвиква откашляне. Освен това, риганът има и много други предимства: унищожава гъбичките, помага при храносмилателни проблеми, мигренозни пристъпи, гъбични проблеми, засягащи кожата между пръстите и по гънките, възпалено гърло, дихателни проблеми, пърхот ( и други кожни проблеми).

Има ли странични ефекти?

• Маслото от риган може да намали способността на организма да усвоява желязото. Затова се препоръчва всяка редовна употреба да бъде придружена с прием на хранителна добавка желязо. Поради тази причина редовният прием на масло от риган от бременни жени не е препоръчителен.

• Хора, алергични към мащерка, босилек, мента или градински чай, може да се окажат чувствителни към маслото от риган, тъй като тези растения са от едно семейство. Ако по време на прием на маслото от риган получите кожно раздразнение и обриви или започнете да повръщате, препоръчително е да спрете приема и да се консултирате с лекар.

Състав

Риган 150mg (10:1 екстракт еквивалентен на 1500 мг риган). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 90 софтгел капсули в контейнер.

Употреба

Да се приема 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар. Ако имате усещане за загряване след употреба, това е нормална реакция.