Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea NONI JUICE (100% Organic) 946 ml

Цена: 44.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea NONI JUICE (100% Organic) 946 ml информация

Нони (Morinda Citrifolia) е храст или малко дърво без прецедент в растителния свят. Родината му е Полинезия в Тихия океан, Таити, Хавайските острови, Карибските острови. Наричат го "кралица на плодовете", заради изключителните му възможностите за защита на имунната система. Екстрактът от плод на Нони е богат на витамини, минерални вещества (натрий, калий, желязо манган и магнезий), 18 аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма. Счита се за свещено растение поради многостранното му оздравяващо действие върху човешкия организъм и като мощен източник на енергия.

Сокът от Нони Biovea съдържа в голяма концентрация веществото Proxeronin, което регенерира, съживява клетките и увеличава способността им да усвояват хранителните вещества от храната. По този начин оздравява организма, намалявайки недостига на вещества. Може да бъде употребяван от деца и възрастни.

Сертифицираният органичен сок от нони на BIOVEA® осигурява 12 000mg 100-процентово органично нони от Таити в доза от 30ml.

Защо да приемаме сок от Нони Biovea ?

Една от най-важните съставки на Нони способства образуването на Т- и В- клетки (защитници на организма) и за формирането на оптимално ниво на лимфоцити и фагоцити. Служи като своеобразен надзирател при процеса на делене на клетките и тъканите и не позволява те да се изродят. Осигурява оптимална работа на имунната система. Активните елементи, ксеронин и проксеронин, също подобряват работата на имунната система и имат антидепресивно действие. Тези вещества усилват отделянето на ендрофин, чието действие се изразява в подтискане на болката и подобряване на настроението. Освен това ксеронинът активира противовъзпалителните механизми на организма, има антиалергично действие и усилва съпротивителните му способности срещу бактерии и вируси. Веществото скополетин подпомага функционирането на епифизата, увеличава нивото на серотонин и мелатонин, като по този начин предпазва от колебания в настроението и оказва благоприятно въздействие по отношение на адаптацията на организма, към измененията на денонощния цикъл. Съвкупността от специални активни вещества, съдържащи се в сока от Нони Biovea увеличават взаимодействието между клетките, като по този начин усилват способността им да регенерират. Нони притежава и други изключителни качества, като възможност за нормализиране на клетъчните процеси, подобряване на метаболизма, активиране на защитните механизми на организма срещу възпалителни процеси. Най-важното му качество е, че има антиалергично действие.

Как действа сокът от Нони Biovea ?

Сокът от нони Biovea е изключителен антиоксидант, който помага на организма да се освободи от вредните свободни радикали. Той също увеличава енергийните нива, подкрепя храносмилането и подпомага по-доброто усвояване на хранителните вещества на клетъчно ниво. Сокът от нони Biovea съдържа компоненти, които са особено важни за кожата и косата. Той също помага за пренасянето на полезни вещества до кожата. Помага при болки и други неразположения, като: вирусни и бактериални инфекции, за регулиране на кръвното налягане.

  •  при проблеми на черния дроб, бъбреците, пикочния мехур, дебелото черво.
  • безплодие, менструални болки, запушени маточни тръби, кисти на яйчниците
  • артритни и ставни болки, загуба на костна маса и фрактура на костите; дихателни проблеми
  • регулира теглото; мигрена и главоболие, депресивни състояния; проблеми на простатата
  • пърхут и косопад /външно и вътрешно/; изгаряния /външно и вътрешно/; ужилване и ухапване от насекоми/външно и вътрешно/.

Странични ефекти: Медикаменти и 100% сок Нони: Сокът Нони усилва действието на практически всички лекарства с изключение на тези които отслабват функциите на имунната система. След химиотерапия се препоръчва да се пие сок в големи количества за да бъде възтановена имунната система и да се изведат токсичните продукти от клетките. Не е желателно сока да се приема едновременно с лекарства. Препоръчва се приемането на лекарствата да става 15-20 мин след приемането на сока. Бременни и кърмачки да го употребяват само след косултация с лекуващия лекар.

Състав

Сертифициран органичен сок от Нони (от Таити) в доза от 30 мл. (2 супени лъжици) 12 000 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 супени лъжици дневно (30 мл.) на празен стомах, за предпочитане сутрин или според предписанието на лекар.