Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea NIACIN (Vitamin B3) 300mg

Цена: 34.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea NIACIN (Vitamin B3) 300mg информация

Формулата на BIOVEA използва инозитол хексаникотинат – форма на ниацина, която е надеждно средство за намаляване на LDL (лошия)холестерол. Като всички членове на семейство В, ниацинът участва в метаболизма на енергията. Инозитол хексаникотинат действа като ниацина, но не причиняват зачервяване, изтръпване, сърбеж - често проявяващи се при употреба на ниацин , които много хора намират за неприятни странични ефекти. Инозитол хексаникотинат съдържа молекули ниацин, които са свързани с инозитол. Той бавно се метаболизира от тялото, постепенно освобождавайки ниацина. При клинични тестове е открито, че е по-ефективен от ниацина за намаляване на нивата на холестерола в кръвта.

Ниацин Biovea има значение за здравината в структурата на кожата и нейния добър вид. Съдейства за нормалното функциониране на храносмилателната система, преодоляване на стомашно-чревни смущения и лошия дъх, който често е последица от тях. Подпомага преодоляването на кризи при мигренозни състояния. Допринася за понижаване на кръвното налягане при постоянно високо кръвно. Снижава нивото на холестерола и триглицеридите.

Какво е ниацин Biovea ?

Ниацин, известен още като B3 или никотинова киселина е жизненоважен водоразтворим витамин. Абсорбира се от тънките черва и се отделя чрез урината. Човешкият организъм го използва в повече от 50 реакции. Необходим е за извличане на енергия от мазнините, въглехидратите и белтъците. Той е естествен регулатор на холестерола и често се използва при отклонения в неговите стойности.

Състав

Ниацин (inositol hexanicotinate) 300mg; Vitamin C 100mg; Хром 50mcg .

Опаковка: 120 капсули в контейнер

Употреба

Да се приема 1 капсула 1-2 пъти дневно или според предписанието на лекар.