Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea NIACIN (Vitamin B3) 300mg

Цена: 34.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea NIACIN (Vitamin B3) 300mg информация

Формулата на BIOVEA използва инозитол хексаникотинат – форма на ниацина, която е надеждно средство за намаляване на LDL (лошия)холестерол. Като всички членове на семейство В, ниацинът участва в метаболизма на енергията. Инозитол хексаникотинат действа като ниацина, но не причиняват зачервяване, изтръпване, сърбеж - често проявяващи се при употреба на ниацин , които много хора намират за неприятни странични ефекти. Инозитол хексаникотинат съдържа молекули ниацин, които са свързани с инозитол. Той бавно се метаболизира от тялото, постепенно освобождавайки ниацина. При клинични тестове е открито, че е по-ефективен от ниацина за намаляване на нивата на холестерола в кръвта.

Ниацин Biovea има значение за здравината в структурата на кожата и нейния добър вид. Съдейства за нормалното функциониране на храносмилателната система, преодоляване на стомашно-чревни смущения и лошия дъх, който често е последица от тях. Подпомага преодоляването на кризи при мигренозни състояния. Допринася за понижаване на кръвното налягане при постоянно високо кръвно. Снижава нивото на холестерола и триглицеридите.

Какво е ниацин Biovea ?

Ниацин, известен още като B3 или никотинова киселина е жизненоважен водоразтворим витамин. Абсорбира се от тънките черва и се отделя чрез урината. Човешкият организъм го използва в повече от 50 реакции. Необходим е за извличане на енергия от мазнините, въглехидратите и белтъците. Той е естествен регулатор на холестерола и често се използва при отклонения в неговите стойности.

Състав

Ниацин (inositol hexanicotinate) 300mg; Vitamin C 100mg; Хром 50mcg .

Опаковка: 120 капсули в контейнер

Употреба

Да се приема 1 капсула 1-2 пъти дневно или според предписанието на лекар.

Biovea NIACIN (Vitamin B3) 300mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.