Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea NATTOKINASE (NSK-SD™) 100mg

Цена: 61.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea NATTOKINASE (NSK-SD™) 100mg информация

ВНИМАНИЕ: Не употребявайте, ако страдате от нарушена кръвна коагулация или нарушение на кръвното налягане. Консултирайте се с вашият личен лекар преди употребата на този продукт, ако приемате, какъвто и да е продукт свързан със съсирването на кръвта или регулацията на кръвно налягане, като витамин К, хепарин, варфарин (Кумадин), диуретици, ACE инхибитори, или бета-блокери, или ако сте бременна, предприемате забременяване, или кърмите.

Какво е Натокиназата?

Дериват от ферментирала соя нато, натокиназата поддържа естествените механизми на тялото за пречистване на кръвта, грижейки се съответно за здравето на кръвоносната система. Легендата за откриването на нато датира от преди хиляди години. Известният някогашен японски воин Йоший Минамото, притиснат от обстоятелствата, приготвил за из път горещи соеви семена завити в слама. По-късно, когато храната била разопакована от сламата, соевите семена се били превърнали в лепкава каша, която воина счел за развалена, непотребна за ядене. Воинът изхвърлил кашата, но в този момент, неговите коне (като придирчиви към храната си животни) предпочели изхвърлената соева пихтия пред всяка друга храна. В този момент хората решили, че това не е случайно и започна да консумират нато, откривайки реално, колко полезна е тази храна.

Как действа Натокиназа Biovea ?

Потърсете Натокиназа Biovea за едно по-добро кръвоносно здраве още днес. Добро кръвоснабдяване е това, което протича гладко, има постоянен непрекъснат кръвоток. За тази цел в тялото се извършват серия от сложни процеси, които поддържат кръвоносният баланс. Натокиназата възпрепятства формирането на тромби в кръвта – не позволява на кръвта да се съсирва вътре в самите кръвоносни съдове и така те да се запушват.

Доброто кръвообращение може да направи чудеса за цялостното ви здраве. Когато кръвотока не е балансиран, тогава тъканите не могат да бъдат снабдени с достатъчно хранителни вещества и по този начин кръвта не се пречиства достатъчно. Това може да повиши клетъчната чувствителност и да влоши здравето на клетката. Така че, протеолитичните ензими, като Натокиназа Biovea подобряват здравословното кръвообращение и по този начин клетките могат да се захранват с нужното количество хранителни вещества, предотвратявайки също така замърсяването на кръвта.

Съвети за здрава кръвоносна система:

Яжте здравословно: Насочете се към хранителен режим, който гарантира ниски нива на холестерол, наситени мазнини, и трансмазнини, като в същото време ви зарежда със сложни въглехидрати и фибри, това е изключително важна стъпка към здравата кръвоносна система. Добър избор на такъв хранителен план би включвал доста зеленчуци и плодове, пълнозърнести храни, червени меса без мазнини, риба и птиче месо без кожа (до 170гр. на ден), млечни продукти с нисък процент на мазнини или обезмаслени, всякакви бобови растения, и полезни мазнини, като зехтин - в ограничени количества разбира се. Избягвайте захарите, те доказано увеличават риска от сърдечни проблеми. Няколко съвета при готвене, включително да изцеждате мазнините, когато печете мазни меса; използвайте вино, плодов сок или марина; печете вместо да пържите на тиган; използвайте предимно спрейове с растителни мазнини за запичане и сотиране; гответе с яйчни белтъци вместо жълтъци.

Спортувайте, правете упражнения редовно: Поддържането на здравословни нива на холестерола е важно за здравето на кръвоносната система. Упражненията могат да увеличат полезният за сърцето холестерол HDL и частично да понижат триглицеридите (мазнините) в кръвта, заради намаляването на цялостното мастно натрупване в тялото и увеличаването на мускулната маса, процеси които съпътстват правенето на упражнения.

Спрете тютюнопушенето: Пушенето на цигари занижава полезният HDL холестерол, като то е доказана причина за приблизително 20% от смъртните случаи свързани със сърдечни проблеми. Токсичният цигарен дим уврежда кръвоносните съдове в сърцето и краката. В същност, пушенето удвоява риска от сърдечен удар със всяко покачване на холестерола в кръвта. Отказването от този изключително вреден навик не може да бъде подчертан по-ясно от това.

Консумирайте алкохол с мярка: Редица проучвания показват, че умерената употреба на алкохол увеличава нивата на HDL холестерола и предпазват от сърдечно-съдови проблеми и вероятно от удар. Но, консумацията на алкохол може да доведе до други проблеми за здравето, трябва да се консултирате с вашият личен лекар относно употребата. Препоръки сочат, че червеното вино съдържа антиоксиданти, като флавоноиди и полифеноли, които имат силни превантивни свойства.

Взимайте правилните хранителни добавки: Много от хранителните добавки могат да подобрят цялостното ви здраве. Фолиевата киселини, един от В-витамините, подпомага артериалното здраве, като регулира нивата на хомоцистеин. Магнезия, калия, и калция всички те помагат за поддържането на здрав сърдечен мускул. Антиоксиданти, като бета-каротина, витамин С, витамин Е, и тези, които се намират в екстрактите от зелен чай, подпомагат целостта на кръвоносната система. Омега-3 мастните киселини, като тези открити в лененото семе и рибата, както и много други хранителни добавки значително могат да подобрят и осигурят едно добро кръвоснабдяване.

Състав

Натокиназа (NSK-SD™) осигурява 2,000 единици фибрин с активност 100мг

Опаковка: 60 капсули в контейнер.

Употреба

По една капсула, три пъти дневно на празен стомах, с чаша вода или според лекарско предписание.