Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea MUIRA PUAMA 300mg 100 капсули

Цена: 35.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea MUIRA PUAMA 300mg 100 капсули информация

Муира пуама е малко дърво, достигащо височина до 4.5 м, чиято родина е бразилската Амазонка. Използват се кората и корените. Туземците използват муира пуама при сексуална слабост, умора, нервно-мускулни проблеми и ревматизъм.

Как действа муира пуама Biovea ?

Муира пуама е едно от най-активните растения, което има богата история на приложение като енергиен стимулант, подобрител на общото здравословно състояние и при импотентност и сексуална дисфункция. Днес много хора го считат за новото йохимбе, но със значително по-малко странични ефекти.

Бързият ефект от муира пуама Biovea се свързва с повишаване на кръвообращението в областта на таза, което помага за постигане на ерекция при мъжете, както и за усещания и оргазъм при жените. В дългосрочен план подобрява производството на половите хормони при двата пола. Не се наблюдават странични ефекти, макар че, както много сексуални стимуланти, може леко да повиши кръвното налягане. Муира пуама Biovea също се използва за овладяване на стреса, за стимулиране на нервната система и на цялостното здравословно състояние. Използва се за тонизиране на нервната система и при умерени случаи на изтощение. Може също да помогне при стомашно-чревни и репродуктивни проблеми, а неговите притоворевматични свойства са полезни при травми.

Защо да приемаме Муира пуама Biovea ?

- Повишава качеството на секса; Ускорява оргазма при жените; Гарантира продължителна ерекция; Подпомага увеличаването на размерите на пениса; Осигурява сексуално дълголетие; Преодолява се фригидността и вагинизма;

- Укрепва и подобрява тонуса на половите жлези; Подобрява кръвоснабдяването в генеталната област

- Зарежда организма със сила, жизненост и здраве;

Състав

Състав в доза: Муира Пуама (корен) 600mg,.

Употреба

Да се приемат 2 капсули три пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.