Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea MUCUNA DOPA 100mg 60 капсули

Цена: 24.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea MUCUNA DOPA 100mg 60 капсули информация

Mucuna Dopa™ Biovea използва мощен екстракт от семената на Mucuna pruriens – Кавча, която подпомага мозъчната функция, либидото и подпомага мускулния разтеж. Mucuna pruriens съдържа висока кнцентрация L-допа, невротрансмитер (пренася нервни импулси), който подтиква положителното психическо състояние на действията и увереността.

Кавча е една от най-популярните билки в Индия и е съставна част на повече от 200 традиционни лековити формули. Тя е известна още като кадифеното зърно. L-dopa се използва за образуването на допамин, важно химическо вещество в мозъка, отговорно за настроението, сексуалната активност и движенията. Изследвания сочат, че Кавча влияе върху съдържанието на допамин в кората на мозъка. Тя значително повишава естественото производство на хормона на растежа в организма и затова често се използва за увеличаване на мускулната маса и при забавено физическо развитие.

Защо да използваме Mucuna Dopa™ Biovea ?

  • Спомага за овладяване на симптомите при невро-дегенеративни проблеми .
  • Подобрява настроението, либидото и сексуалната функция
  • Учеличава мускулната маса; Повишава енергийните нива .Антидепресантно действие
  • Влияе върху съдържанието на допамин в кората на мозъка, важно химическо вещество в мозъка, отговорно за настроението, сексуалната активност и движенията.
  • Значително повишава естественото производство на хормона на растежа в организма и затова често се използва за увеличаване на мускулната маса и при забавено физическо развитие.

Състав

Екстракт от семената на Mucuna Pruriens (Кавча) 250 мг, 40% производство на 100 мг L-допа. Не съдържа захар, изкуствени подобрители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Започнете приема с 1 капсула на ден и до регулиране на необходимата доза или според предписанието на лекар.

Внимание: Не използвайте, ако сте бременна, планирате да забраменеете или кърмите. Ако имате анамнеза на меланом или друго нарушение на кръвната захар, като диабет или ако приемате МАО-инхибитори или други лекарства с рецепта, моля консултирайте се с лекуващият Ви лекар, преди да използвате този продукт.