Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea MUCUNA DOPA 100mg 60 капсули

Цена: 24.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea MUCUNA DOPA 100mg 60 капсули информация

Mucuna Dopa™ Biovea използва мощен екстракт от семената на Mucuna pruriens – Кавча, която подпомага мозъчната функция, либидото и подпомага мускулния разтеж. Mucuna pruriens съдържа висока кнцентрация L-допа, невротрансмитер (пренася нервни импулси), който подтиква положителното психическо състояние на действията и увереността.

Кавча е една от най-популярните билки в Индия и е съставна част на повече от 200 традиционни лековити формули. Тя е известна още като кадифеното зърно. L-dopa се използва за образуването на допамин, важно химическо вещество в мозъка, отговорно за настроението, сексуалната активност и движенията. Изследвания сочат, че Кавча влияе върху съдържанието на допамин в кората на мозъка. Тя значително повишава естественото производство на хормона на растежа в организма и затова често се използва за увеличаване на мускулната маса и при забавено физическо развитие.

Защо да използваме Mucuna Dopa™ Biovea ?

  • Спомага за овладяване на симптомите при невро-дегенеративни проблеми .
  • Подобрява настроението, либидото и сексуалната функция
  • Учеличава мускулната маса; Повишава енергийните нива .Антидепресантно действие
  • Влияе върху съдържанието на допамин в кората на мозъка, важно химическо вещество в мозъка, отговорно за настроението, сексуалната активност и движенията.
  • Значително повишава естественото производство на хормона на растежа в организма и затова често се използва за увеличаване на мускулната маса и при забавено физическо развитие.

Състав

Екстракт от семената на Mucuna Pruriens (Кавча) 250 мг, 40% производство на 100 мг L-допа. Не съдържа захар, изкуствени подобрители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Започнете приема с 1 капсула на ден и до регулиране на необходимата доза или според предписанието на лекар.

Внимание: Не използвайте, ако сте бременна, планирате да забраменеете или кърмите. Ако имате анамнеза на меланом или друго нарушение на кръвната захар, като диабет или ако приемате МАО-инхибитори или други лекарства с рецепта, моля консултирайте се с лекуващият Ви лекар, преди да използвате този продукт.

Biovea MUCUNA DOPA 100mg 60 капсули - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.