Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

 •  

Biovea MEGA POTENCY FISH OIL 1000mg

Цена: 27.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea MEGA POTENCY FISH OIL 1000mg информация

Какво представлява рибеното масло Mega Potency Biovea ?

Досега най-добрият вид омега-3 мастни киселини са тези, които се съдържат в рибата. Те съдържат две мастни киселини, жизненоважни за човешкото здраве - DHA (докозахексаенова киселина ) и EPA (ейкозапентаенова киселина). Играят основна роля за предотвратяването на много болестни състояния. Човешкият мозък също разчита много на DHA – ниските и нива се свързват с депресивни състояния, лошата памет и високия риск от развитие на нервни проблеми. Днес изследователите свързват също недостатъчния прием на тези омега-3 мастни киселини от бременни жени с преждевременното раждане, ниското тегло на новородените и хиперактивността у децата. Нашето масло Mega Potency Biovea съдържа 1000mg рибено масло, 360mg EPA и 240mg DHA в едно драже. За съжаление консумирането на прясна риба, било то океанска, речна или от рибарник, вече не е препоръчително. Навсякъде по света количеството на живак в рибата е достигнало опасно високи нива и опасностите от този живак за вашето здраве днес надделяват над ползите от омега-3 мастните киселини. Редовната консумация на рибено масло от хранителна добавка обаче се насърчава като ключов фактор за подобряване на вашето здраве.

Нашето рибено масло се извлича основно от сардини (с 9 различни подвида) и аншоа (семейство Engraulidae с 8 различни подвида). Използвана е още и скумрия. Всички риби, използвани за рибено масло в нашите продукти, са уловени в дълбоки студеноводни течения в Северния Атлантически и в Тихия океан. Рибеното масло е извлечено от тялото на рибата.

Гаранция за чистота на рибеното масло:

Максималната спецификация за измерването на живака според WFM Fish Oil (Whole Foods Market – търговска верига, която предлага само органични продукти и има свой собствен стандарт за качество) е 0.005 части на милион (ppm ) или 0.005mg/kg. Гарантирано е, че количеството живак в едно драже на Биовеа е по-малко от 0.000005mg. WFM Fish Oil гарантира, че маслото отговаря на всички стандартни на Европейския съюз. Стандартите на ЕС са най-суровите в свата.

Най-общите функции на рибеното масло Biovea и защо да се използва:

 • участват в строежа/състава на клетъчните и ядрените мембрани на клетките;
 • регулират и гарантират много функциите на имунната система заедно с омега 6 ЕМК;
 • имат незаменимо участие в регулацията на възпалителните процеси и възстановяването;
 • служат за донори на сигнални молекули и така участват в процесите на комуникацията между клетките на нервната система
 • Жизненоважно за здравето на сърцето и кръвоносните съдове.
 • Средство за контролиране на възпаленията, кръвното налягане и кръвосъсирването, производството на хормони и активността на имунната и централната нервна система.
 • синдромът на дефицит на вниманието и хиперактивност е свързан с дефицит на омега-3 мастна киселина.
 • Учените смятат, че омега-3 мк могат да предотвратят онкологичните проблеми на гърдата, на простатата и дебелото черво.
 • Доказано е, че омега-3 мастните киселини намаляват високото ниво на серумните триглицериди.
 • Омега-3 мастните киселини са важни за новородените (и за развитието на зародиша в майчината утроба), за правилното развитие на мозъка и ретината на очите.
 • Недостиг на омега-3 мастните киселини е открит при хора с алергии и кожни проблеми.
 • Укрепват здравето на сърдечно-съдовата система, отпускат се кръвоносните съдове, намаляване на стойностите на холестерола.
 • Възможно е да намалят болката при страдащите от артритни изменения.

Състав

Рибено масло 1000 mg (EPA 360mg; DHA 240mg). Витамин Е 2 IU

Опаковка: 60 софтгел капсули в контейнер.

Употреба

Да се приема 1 софтгел капсула до 3 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Предупреждение: Омега-3 мастните киселини са изключително податливи на увреждания от свободните радикали, затова се препоръчва прием на витамин Е, витамин С и селен заедно с омега-3 мастни киселини. Тъй като омега 3-мастните киселини могат да възпрепятства образуването на тромбози, консултирайте се с лекар, преди да използвате рибено масло, ако имате заболяване на кръвта или приемате противосъсирващи лекарства. Рибеното масло не трябва да се приема два дни преди или след хирургични операции.

Biovea MEGA POTENCY FISH OIL 1000mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.