Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea MAQUI BERRY 500mg

Цена: 32.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea MAQUI BERRY 500mg информация

Уникален плод с пурпурен цвят, който расте в далечната Патагония - едно от най-чистите и плодородни места на земята. Индианците мапуче са консумирали листа, стебла и плодове от дива ягода като лек срещу редица болестни състояния. Маки бери е номер едно в скалата ORAC. Чрез ORAC всяка една храна в света се оценява, като се измерва количеството антиоксиданти, които съдържа. Маки бери не само притежава повече антиоксиданти от всяка друга храна, но всъщност надскача два пъти номер две в тази скала. Маки бери е общопризнат като водещ „супер плод” в целия свят, познат най-добре заради своите изключително високи антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Малък и вкусен, тъмно пурпурният плод маки се класифицира като „супер плод”, тъй като е и богат източник на витамините А и С, калий, калций и желязо.

Как действа маки бери Biovea ?

Метаболизъм: Семената на маки бери ускоряват обмяната на веществата и така помагат за намаляване на теглото. Ако се опитвате да отслабнете, потърсете съдействието на маки бери. Той ще премахне всички токсини и химикали, проникнали в организма ви. Това ще ви направи по-здрави, а ефектът ще е по-голям, когато изпробвате различни методи за отслабване.

Забавяне на стареенето: С възрастта клетките на нашия организъм стават уязвими от вредните въздействия на свободните радикали. Вследствие на това органите ни започват да се рушат. Организмът разполага със защитна система, но с напредването на възрастта тя отслабва. Заради голямото количество антиоксиданти, съдържащи се в него, маки бери подсилва имунната система и укрепва здравето.

Противовъзпалително действие: Маки бери Biovea е много мощно противовъзпалително средство. Хора, страдащи от възпаление на костите и ставите, могат да намерят облекчение благодарение на маки бери. Маки бери Biovea помага за изчистване на кожата, ускорява храносмилането, укрепва костите и ставите. Ако го приемате всеки ден, вие правите нещо чудесно за себе си. Неговото въздействие е толкова мощно, че укрепва сърцето, прояснява мисълта и дори намалява опасността от онкологични и ендокринни проблеми. Плодът маки бери е значително по-силен от акаи бери, нара и боровинката -  притежава повече полезни свойства и антиоксиданти от всички тях, взети заедно.

Защо да използваме маки бери Biovea ?

  • Плодът, който е най-силният антиоксидант в света; Помага в борбата с последствията, причинени от окисление от свободни радикали.; Подсилва сърдечно-съдовата система
  • Помага за намаляване на телесното тегло; Повишава силата и издръжливостта; Повишава енергията
  • Поддържа доброто ниво на кръвната захар;

Състав

Маки бери – 500мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Употреба

Да се приемат 2 капсули дневно или според предписанието на лекар.