Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea MAQUI BERRY 500mg

Цена: 32.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea MAQUI BERRY 500mg информация

Уникален плод с пурпурен цвят, който расте в далечната Патагония - едно от най-чистите и плодородни места на земята. Индианците мапуче са консумирали листа, стебла и плодове от дива ягода като лек срещу редица болестни състояния. Маки бери е номер едно в скалата ORAC. Чрез ORAC всяка една храна в света се оценява, като се измерва количеството антиоксиданти, които съдържа. Маки бери не само притежава повече антиоксиданти от всяка друга храна, но всъщност надскача два пъти номер две в тази скала. Маки бери е общопризнат като водещ „супер плод” в целия свят, познат най-добре заради своите изключително високи антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Малък и вкусен, тъмно пурпурният плод маки се класифицира като „супер плод”, тъй като е и богат източник на витамините А и С, калий, калций и желязо.

Как действа маки бери Biovea ?

Метаболизъм: Семената на маки бери ускоряват обмяната на веществата и така помагат за намаляване на теглото. Ако се опитвате да отслабнете, потърсете съдействието на маки бери. Той ще премахне всички токсини и химикали, проникнали в организма ви. Това ще ви направи по-здрави, а ефектът ще е по-голям, когато изпробвате различни методи за отслабване.

Забавяне на стареенето: С възрастта клетките на нашия организъм стават уязвими от вредните въздействия на свободните радикали. Вследствие на това органите ни започват да се рушат. Организмът разполага със защитна система, но с напредването на възрастта тя отслабва. Заради голямото количество антиоксиданти, съдържащи се в него, маки бери подсилва имунната система и укрепва здравето.

Противовъзпалително действие: Маки бери Biovea е много мощно противовъзпалително средство. Хора, страдащи от възпаление на костите и ставите, могат да намерят облекчение благодарение на маки бери. Маки бери Biovea помага за изчистване на кожата, ускорява храносмилането, укрепва костите и ставите. Ако го приемате всеки ден, вие правите нещо чудесно за себе си. Неговото въздействие е толкова мощно, че укрепва сърцето, прояснява мисълта и дори намалява опасността от онкологични и ендокринни проблеми. Плодът маки бери е значително по-силен от акаи бери, нара и боровинката -  притежава повече полезни свойства и антиоксиданти от всички тях, взети заедно.

Защо да използваме маки бери Biovea ?

  • Плодът, който е най-силният антиоксидант в света; Помага в борбата с последствията, причинени от окисление от свободни радикали.; Подсилва сърдечно-съдовата система
  • Помага за намаляване на телесното тегло; Повишава силата и издръжливостта; Повишава енергията
  • Поддържа доброто ниво на кръвната захар;

Състав

Маки бери – 500мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Употреба

Да се приемат 2 капсули дневно или според предписанието на лекар.

Biovea MAQUI BERRY 500mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.