Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea MANGOSTEEN JUICE 100% Organic 511ml

Цена: 42.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea MANGOSTEEN JUICE 100% Organic 511ml информация

Този плод от Югоизточна Азия, често наричан „кралицата на плодовете”, съдържа мощни антиоксидантни хранителни фитовещества, включително ксантон (мангостин) и полифеноли. Тези ксантони са наскоро открит клас полифенолни съединения, които по своята биологична активност и структура са подобни на биофлавоноидите. Тези съединения рядко се срещат в природата, като по-голяма част от тях се съдържат само в две семейства растения. Досега са открити 200 естествени ксантона. Около 40 от тях се съдържат само в плода мангостин. Доказано е, че ксантоните и техните производни притежават няколко полезни качества, включително противовъзпалителни свойства, противоалергични и противоконвулсивни способности. Антиоксидантите в мангостин се смятат за универсален лек. Важно е да се знае, че една от ползите на мангостина са противовирусните му качества.

Защо да приемаме екстракт от мангостин Biovea ?

Използва се в медицината от векове за нормален растеж и развитие на организма, за поддържане на здравето и благосъстоянието. Предпазва от загуба на костна маса, намалява риска от развитие на различни видове онкологични състояния. Забавя процесите на стареене, подобрява състоянието на кожата. Понижава холестерола, укрепва сърдечно-съдовата система. Облекчава неприятните симптоми на менопаузата. Помага за поддържане на имунитета, предпазва организма от развитие на различни инфекции. За поддържане на електролитния и киселинния баланс в организма. Мангостин Biovea е богат на хранителни фибри и има ниско съдържание на калории, наситени мазнини и холестерол, което го прави полезен за сърдечно-съдовата система, както и при спазването на режим, целящ намаляване на излишните килограми. Мангостин Biovea е добър източник и на витамин С, който помага за поддържане на имунитета и предпазва организма от развитие на различни инфекции. Витамин С участва и в окислително-възстановителните процеси, в обезвреждането на токсични вещества в организма, в образуването и възстановяването на тъкани. Мангостин Biovea е източник на витамините В-комплекс, като тиамин, ниацин и фолати. Витамините участват в обмяната на въглехидрати, протеини и мазнини. Екзотичният плод съдържа и минерали, като калий, манган и магнезий. Калият допринася за поддържането на електролитния и киселинния баланс в организма. Предпазва и от изтъняване на костите, като намалява загубата на калций чрез урината. Смята се, че калият играе роля в превенцията на ставни, ендокринни, сърдечно-съдови, чревни и др. проблеми.

Състав

Сертифициран органичен сок от мангостин 30 000mg, в доза. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема по 30ml (две супени лъжици) дневно или според предписанието на лекар.

Biovea MANGOSTEEN JUICE 100% Organic 511ml - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.