Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea L-TYROSINE 500mg

Цена: 34.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea L-TYROSINE 500mg информация

L-тирозин е неесенциална органична аминокиселина - организма може сам да я произведе.Тя е градивен елемент на белтъка, от който се произвежда невротрансмитера допамин (химическо сигнално вещество на нервната система,пренасящо импулси), както и на надбъбречните хормони норепинефрин и епинефрин. Организмът може да произвежда L-тирозин от аминокиселината фенилаланин. Храните, богати на L-тирозин, са животинското месо, житните и овесените продукти , морската храна. L-тирозинът помага на спортистите да избегнат пренатоварването по време на тренировки заради способността си да компенсира умората. Допълнителният му прием увеличава умствената активност, цялостна кондиция и противодейства на физическата и умствената умора.

Кой се нуждае от L-тирозин Biovea и какви са симптомите на недостиг?

Всеки се нуждае от L-тирозин, най-вече спортистите, хората с наднормено тегло и възрастните. Спортистите, които тренират усилено, могат да се възползват от L-тирозина Biovea като хранителна добавка, тъй като той компенсира умората и натоварването при интензивни тренировки. Освен това L-тирозин Biovea защитава кожата. Меланинът – вещество, което предпазва кожата, когато епидермисът е изложен на ултравиолетова светлина произхожда от L-тирозина. При недостиг на меланин в организма (заради липса на L-тирозин) кожата е изложена на риск. Меланинът, който се произвежда от L-тирозина реагира химически със слънчевата светлина и образува щит, който предпазва дълбоките слоеве на кожната тъкан.

Допълнителният прием на L-тирозин Biovea може да бъде ползотворен и за хората, страдащи от нервни разстройства, тъй като при тях често се наблюдават ниски нива на тази аминокиселина в кръвта.

Хората с наднормено тегло също могат да се възползват от L-тирозин. Той влияе благоприятно  върху производството на тироксин – хормонът на щитовидната железа, увеличаващ цялостната обмяна на веществата. Поради тази причина L-тирозинът може да спомогне за намаляване на теглото.

Състав

L-Tyrosine 500mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Употреба

Да се приемат 1-3 капсули дневно на празен стомах или според предписанието на лекар.

Biovea L-TYROSINE 500mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.