Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea L-TYROSINE 500mg

Цена: 34.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea L-TYROSINE 500mg информация

L-тирозин е неесенциална органична аминокиселина - организма може сам да я произведе.Тя е градивен елемент на белтъка, от който се произвежда невротрансмитера допамин (химическо сигнално вещество на нервната система,пренасящо импулси), както и на надбъбречните хормони норепинефрин и епинефрин. Организмът може да произвежда L-тирозин от аминокиселината фенилаланин. Храните, богати на L-тирозин, са животинското месо, житните и овесените продукти , морската храна. L-тирозинът помага на спортистите да избегнат пренатоварването по време на тренировки заради способността си да компенсира умората. Допълнителният му прием увеличава умствената активност, цялостна кондиция и противодейства на физическата и умствената умора.

Кой се нуждае от L-тирозин Biovea и какви са симптомите на недостиг?

Всеки се нуждае от L-тирозин, най-вече спортистите, хората с наднормено тегло и възрастните. Спортистите, които тренират усилено, могат да се възползват от L-тирозина Biovea като хранителна добавка, тъй като той компенсира умората и натоварването при интензивни тренировки. Освен това L-тирозин Biovea защитава кожата. Меланинът – вещество, което предпазва кожата, когато епидермисът е изложен на ултравиолетова светлина произхожда от L-тирозина. При недостиг на меланин в организма (заради липса на L-тирозин) кожата е изложена на риск. Меланинът, който се произвежда от L-тирозина реагира химически със слънчевата светлина и образува щит, който предпазва дълбоките слоеве на кожната тъкан.

Допълнителният прием на L-тирозин Biovea може да бъде ползотворен и за хората, страдащи от нервни разстройства, тъй като при тях често се наблюдават ниски нива на тази аминокиселина в кръвта.

Хората с наднормено тегло също могат да се възползват от L-тирозин. Той влияе благоприятно  върху производството на тироксин – хормонът на щитовидната железа, увеличаващ цялостната обмяна на веществата. Поради тази причина L-тирозинът може да спомогне за намаляване на теглото.

Състав

L-Tyrosine 500mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Употреба

Да се приемат 1-3 капсули дневно на празен стомах или според предписанието на лекар.