Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea L-TRYPTOPHAN 500mg

Цена: 37.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea L-TRYPTOPHAN 500mg информация

L-триптофан Biovea : Добро настроение, отмора, здрав сън

• Укрепва функцията на имунната система
• Подпомага кръвообращението и нервната система
• Произвежда солна киселина за храносмилателната система

Чувствате ли се понякога изтощени и напрегнати? Случвало ли ви се е да не се справяте със работата си, да не можете да спите, да не успявате да управлявате живота си? Спокойно… BIOVEA® ви представя L-триптофан – естествена аминокиселина, която се преобразува в невротрансмитери, които подпомагат съня, почивката и доброто самочувствие. Аминокиселината L-триптофан Biovea въздейства върху много неврохимикали, които помагат на хората да се чувстват максимално добре умствено и емоционално. Много хора имат дефицит на тази важна аминокиселина, тъй като нейният най-добър източник е комплекс от въглехидрати, често липсващи в съвременния начин на хранене. L-триптофан е прекурсор на серотонина и мелатонина, които са важни за настроението, съня и много други биологични функции.
Отпуснете се и позволете на L-триптофан Biovea да възстанови вашето здравословно равновесие чрез естествените процеси на почивка, отдих и здрав сън.

Триптофан облекчава стреса, влияе благоприятно на сърцето, контролира телесното тегло като намалява апетита и повишава отделянето на растежен хормон, спомага срещу мигрени и намалява някои от вредните въздействия на никотина. Предполага се, че недостатъчни нива на триптофан променят нивата на серотонин в мозъка, което пречи на провеждането на нервните импулси. Липса на триптофан и магнезий могат да доведат до спазми на коронарните артерии.

L-триптофан Biovea за добро настроение
Съвременният непълноценен начин на хранене се отразява на организма ви, но осъзнавате ли, че освен това той влияе и на настроението и на химическите процеси в мозъка? Хранене, в което преобладават рафинираните зърнени продукти, захарта и наситените мазнини, често може да доведе до недостиг на една от най-значителните аминокиселини в човешкия организъм – L-триптофан. Хранене, в което липсва тази важна аминокиселина, води до дисбаланс, който влияе на настроението, съня и способността за справяне със стреса. L-триптофан Biovea е естествен помощник на организма при голямо физическо натоварване, при месечните неразположения при жените и му помага да се адаптира към часовата разлика след дълги полети със самолет. Много хора обаче имат недостиг на L-триптофан, тъй като тази аминокиселина отсъства от храната, която консумират.

L-триптофан или 5-HTP?

L-триптофанът е искрата, която възпламенява производството на 5-HTP (5- хидрокситриптофан), а от него - на серотонина – невротрансмитер, който контролира съня, паметта, способността за учене, телесната температура, настроението, поведението, сексуалното желание, сърдечно-съдовата функция и ендокринната регулация. L-триптофанът е най-добрата алтернатива за отмора и добро настроение. Въпреки че и L-триптофанът, и 5-HTP се преобразуват до серотонин - известен като регулатор на съня и настроението - съществуват разлики между тях. Първо, L-триптофанът е важна аминокиселина, която изпълнява много функции в организма – например, той може да бъде преобразуван до ниацин - прекурсора на кинуренини, семейство биохимикали, които спомагат за регулиране на имунната система, ако организмът се нуждае от това. Тези множество функции не могат да се изпълнят от 5-HTP. Друга разлика е, че всички 5-HTP се преобразуват до серотонин. Организмът регулира количеството на L-триптофан, който се преобразува до серотонин, въз основа на нуждите на организма.

Защо да използваме L-триптофан Biovea ?

• Облекчава безсънието;
• Намалява леки предменструални симптоми; Успокоява нервната раздразнителност;
• Облекчава болките в мускулите от упражнения;
• Поддържа добро настроение;
• Намалява желанието за въглехидрати; Намалява симптоми, свързани с нарушения в храносмилането;
• Поддържа умствената функция;

Състав

L-триптофан 1.5 гр. Желязо 575 мкг Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Употреба

Да се приема 1 капсула 3 пъти дневно, между храненията и за предпочитане със сок или според предписанието на лекар. За спокоен сън приемайте 3 капсули преди лягане.

Продуктът се изготвя по заявка!

Biovea L-TRYPTOPHAN 500mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.