Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea L-PHENYLALANINE 500mg

Цена: 22.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea L-PHENYLALANINE 500mg информация

L-фенилаланин е незаменима аминокиселина (единица за изграждане на протеини в организма). Тя е от решаващо значение за здравето на човека, но не може да се произвежда от тялото. Поради тази причина, L-фенилаланин трябва да се набавя с храната.

Тялото преобразува L-фенилаланин в тирозин, от съществено значение за изграждането на белтъци, мозъчни химикали, включително допамин и норепинефрин, и хормони на щитовидната жлеза, свързани с регулирането на всичко: от настроението, паметта, апетита и болката, както и до производството на други аминокиселини.

Какво прави L-фенилаланин Biovea за организма?

L-фенилаланин Biovea работи, за да помогне за поддържане на нивата на важни невротрансмитери, да помогне в комуникацията между невроните в мозъка. По този начин може да помогне за подобряване на настроението, намаляване на усещането за болка и да съдейства за редица други процеси на тялото, включително поддържането на добрият сън.

Освен това L-фенилаланин Biovea участва в производството на хормони в организма, може да подпомогне за отслабване. Това уникално съединение освобождава хормона холецистокинин, който сигнализира на мозъка, че сте сити след хранене, увеличава чувството за ситост и подкрепя контрола на теглото.

Състав

L-Phenylalanine 500 мг Калций 44.5мг

Опаковка: 50 таблети

Употреба

Да се приемат 1 – 2 таблетки дневно, или според лекарско предписание.