Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea L-CARNOSINE 500mg 60 капсули

Цена: 59.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea L-CARNOSINE 500mg 60 капсули информация

ПРОДУКТЪТ СЕ ИЗГОТВЯ ПО ЗАЯВКА!!!

Подсилва имунната система, мощен антоксидант, забавя стареенето. Защитава от радиационни увреждания и отменя пострадиационния синдром. Предпазва от образуането на гастрит и язви. Намалява и предпазва увреждането на клетките при хора с невродегенеративни проблеми. Увеличава мускулната сила и издръжливост.

Доказано е, че L-карнозинът Biovea :

• Подсилва имунитета и намалява възпалението
• Подпомага заздравяването на рани, защитава от радиационни увреждания и отменя пострадиационния синдром
• Притежава свойства, които го правят полезен при изгаряния и рани след хирургични операции и по време на хранителна подготовка за хирургична интервенция
• Предпазва от образуването на гастрит и помага за заздравяването на вече образували се язви
• Намалява или предотвратява увреждането на клетките, причинено от бета-амилоид - субстанция, намираща се в мозъка на хора с Алцахаймер.
• Предпазва от очни проблеми
• Намалява ефектите от глюкозата и окисляването на протеините
• Спира (или обръща в обратна посока) гликолизирането и забавя вредните и състаряващите въздействия от консумацията на въглехидрати
• Увеличава мускулната сила и издръжливост

Какво представлява L-карнозинът?

L-карнозин е малък пептит, който се съдържа в аминокиселините бета-аланин и хистидин. Той се намира в относително висока концентрация в няколко телесни тъкани, но преди всичко в скелетните мускули, сърдечните мускули и мозъка. Забележителното е, че тези две аминокиселини действат доста по-ефикасно при комбинирането си с L-карнозин. Тогава те имат уникалната способност да подмладява клетките и да удължава техния жизнен цикъл. L-карнозинът е единственото съединение на пазара, което притежава това много рядко и уникално качество.

Как действа L-карнозинът Biovea ?
Хранителните добавки с L-карнозин са много популярни сред културистите и спортистите главно заради облекчаването на мускулната умора. Заради качествата си днес L-карнозинът се приема за една от най-важните хранителни добавки за постигане на дълголетие. Той притежава силни антиоксидантни свойства, защитава от радиационни увреждания, подобрява функцията на сърцето и подпомага възстановяването от травми.
При редовен прием на L-карнозин Biovea вие ще се чувствате по-добре и по-млад във всяко отношение. Ефектите от приема на L-карнозин Biovea са многобройни и забележителни - той възстановява клетките, защитава ги и усилва въздействието на много други съединения в организма.

В човешкия организъм съединението се произвежда, с помощта на един ензим, в строго определени органи (главен мозък, лещата на окото, съдечния мускул, скелетната мускулатура, бъбреците, кожата и лигавицата на стомаха) и играе решаваща роля за съхраняването на оптималната структура и функция на тези органи.

Карнозинът е най-ефикасният подмладяващ агент сред всички известни до момента. Притежава следните по-важни свойства: ефективно поглъща свободните радикали, той е мощен антиоксидант, който предотвратява възрастовата дегенерация на липидите, белтъчните и въглехидратни молекули и нуклеиновите киселини в клетките, поради което предпазва от стареене съединителната и всички останали тъкани в човешкото тяло. Следва да се отбележи, че карнозинът е многократно по-мощен антиоксидант от витамин Е и селена - предотвратява стареенето на колагена и забавя многократно повяхването на кожата и образуването на бръчки. Подмладявайки клетките на съединителната тъкан благоприятства оздравителния процес при различни рани и язви, подобрява микроциркулацията на кръвта в мозъчната тъкан и предпазва от сенилни мозъчни разстройства, като се прилага успешно за подпомагане на баланса при различни типове деменция, Паркинсонова болест, шизофрения, аутизъм, епилепсия и пр. Подобрява съкратителната способност на миокарда и неговата издръжливост към неблагоприятни въздействия, подпомага регулирането на кръвната захар, защитава от радиация и притежава противораков ефект. Подобрява сексуалните възможности, участва в обезвреждането на токсични метали и други вредни съединения, като сътрудник в процеса на тяхното хелатиране и др.

Състав

L-карнозин 500 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 1-3 капсули дневно с храна или според предписанието на лекар. За по-добър ефект разпределете в отделните хранения.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Biovea L-CARNOSINE 500mg 60 капсули - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.