Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea Дяволски нокът 166mg 100 капсули

Цена: 17.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea Дяволски нокът 166mg 100 капсули информация

Облекчава ставните болки и подобрява физическото състояние при остеоартритни проблеми. Поддържащо при дегенеративен болезнен ревматизъм. Подходящ при стомашни проблеми, загуба на апетит, главоболие, алергии и треска.

Цялостно балансиран, не се наблюдава несъвместимост с месни и млечни продукти, продукт, отговорно създаден от диворастяща билка. От дълго време се използва растението дяволски нокът, при храносмилателни проблеми, ревматични и  артритни състояния. То е открито е от германски учен, който разкрива, че дяволският нокът притежава същите свойства като класическия опиат фенилбутазон, използван за при артритни болки, но без никакви странични ефекти. Според китайската медицина коренът от дяволски нокът представлява едновременно Ин и Ян, което се среща рядко при билките и е добре за кръвообращението и сърцето. Екстракт от вторични израстъци на дяволския нокът (Harpagophytum procumbens) се препоръчва като поддържащо средство за дегенеративни болезнени ревматични състояния. Дяволският нокът също се използва за външно приложение под формата на мехлем при кожни обриви и рани.

Приложение – показания на Biovea Дяволски нокът:

Ставни проблеми: приемът на дяволски нокът в продължение на 8-12 седмици намалява болката при остеоартритни болки и подобрява физическото състояние на хора, страдащи от това. 4-месечно изследване на 122 души с болки на коленете и бедрата сравнява действието на дяволския нокът и с ефекта на водещо европейско лекарство за облекчаване на болката. Хората, приемащи дяволски нокът, получават облекчение на болката, както останалите, които вземат лекарството, но при тях се наблюдават значително по-малко странични ефекти и те се нуждаят от по-малко болкоуспокояващи по време на изследването.

Болки в гърба и врата: Дяволският нокът Biovea има способността да облекчава болките в гърба и врата

Храносмилане: Дяволският нокът Biovea стимулира апетита. Може да облекчи запека, диарията и стомашните спазми. Стимулира доброто смилане на храната и усвояването на полезните вещества в нея.

За понижаване на холестерола: Друга полза от билката е понижаването на лошия холестерол в кръвта, който е сред основните причини за сърдечните проблеми, високото кръвно налягане и удара. Дяволският нокът има влияние и върху стабилизирането на сърдечния ритъм и пулса.

Други приложения: Много билкари препоръчват дяволския нокът при главоболие, алергии и треска. Дяволският нокът също се проучва по отношение на евентуалната му ефективностт при висока кръвна захар, чернодробни проблеми, бъбречни проблеми, както и такива на пикочния и жлъчния мехури.

Противопоказания: Бременните или кърмещите не бива да приемат дяволски нокът. Билката не е препоръчителна и при пептична язва, камъни в жлъчката, гастрит или прием на лекарства за разреждане на кръвта или за сърцето. Понякога дяволският нокът може да предизвика алергична реакция.

Състав

Екстракт от Дяволски нокът (6:1 концентрат) 166 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсули 2-3 пъти дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 капсули в контейнер.