Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea INOSITOL 113.4g

Цена: 49.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea INOSITOL 113.4g информация

ИНОЗИТОЛ прах от BIOVEA е мощна добавка, която се усвоява лесно от организма. Той осигурява основни съединения в мозъка, за да се поддържат здравословните функции на нервите и мускулите, както и помага на черния дроб в процеса на изчистване на мазнини.

ИНОЗИТОЛ 600 мг прах от BIOVEA е мощна добавка, която съдържа високо количество на витамини В-комплекс, които помагат да се поддържа нервната система, като насърчава здравословното функциониране на невротрансмитерите. Това е пряко свързано с балансиране на здравословни нива на серотонин и насърчаване на оптимално психическо и емоционално здраве.

ИНОЗИТОЛ е известен най-вече със способността си да поддържа здравословното функциониране на нервната система, следователно намалява симптомите, които са свързани с депресивни проблеми, стрес, тревожност и може също така да помогне на хората, които страдат от женски хормонален дисбаланс, които могат да предизвикат редки или продължителни менструални периоди, кисти на яйчниците, акне, прекомерен растеж на косми, затлъстяване и затруднено забременяване.

Състав

Inositol 600 mg

Употреба

Вземете 1/8-1/4 чаена лъжичка дневно между храненията или преди лягане.