Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea HORNY GOAT WEED PLUS 120 Capsules

Цена: 51.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea HORNY GOAT WEED PLUS 120 Capsules информация

Китайците приемат Horny Goat Weed - още познат като Ying Yang Huo - за най-силния стимулант на мъжкото и женското либидо. Също така подобрява еректилната функция, намалява умората и облекчава неразположенията от менопаузата. Активната съставка в Horny Goat Weed Biovea са растителни съединения наречение икарийни. Именно те подобряват половата функция при мъжете и действат като силен афродизиак, като се използват успешно и при импотентност и проблеми с ерекцията. Всяка капсула съдържа уникален и мощен комплекс от билки, стимулиращ сексуалната дейност и при двата пола, изострящ сетивните нерви и увеличаващ сексуалното желание. Комбинацията с Мака прави Horny Goat Weed Plus Biovea ултиматният продукт за стимулиране собственото производство на тестостерон и увеличаване на силата и потентността.

Други съставки в Horny Goat Weed Plus Biovea

Маcа (Мака): Повече от две хилядолетия местните перуанци са използвали маката като храна и лек за повишаване на издръжливостта, сексуалното желание и фертилността.

Saw Palmetto (Сао палмето): Съществуват доста изследвания и доказателства в подкрепа на ползите от сао палмето върху простата и уринарния тракт. Приблизително 50% от мъжете над 50-годишна възраст страдат от доброкачествено увеличение на простатата. Сао палмето показва ефективни резултати. Клиничен опит проведен във Франция сочи, че броят на случаите, в които мъжете уринират през нощта намалява с 45%, а количеството на отделената урина се увеличава с 50%.

Panax Ginseng (Жен-шен): Жен-шенът се смята за адаптоген (терапевтично и възстановително средство) с противостресово и укрепващо действие.

Macuna Prurien (L-Dopa): Това е аминокиселина, която се преобразува в допамин. Допаминът е основен компонент на нашето тяло, необходим е за правилното функциониране на мозъка и е важен невротрансмитер (предавател на нервни импулси).

L-arginine (Л-аргинин): Аргининът е необходим за протичането на много физиологични процеси – секрецията на хормони, увеличаването на производството на хормона на растежа, изхвърлянето на токсичните отпадни продукти от тялото, имунните реакции.

Muira Puama (дървото на потентността): Прилага се отдавна в бразилската народна медицина като афродизиак. Използва се най-вече като билков лек срещу еректилна дисфункция при мъжете и сексуална дисфункция при жените.

Tongkat Ali: увеличава нивата на хормона тестостерон. Той отговаря за растежа и развитието на мъжките репродуктивни органи. Нормалните нива на тестостерона допринасят за енергичността, настроението, фертилността и сексуалното желание.

Polypodium Vulgare (сладка папрат): Polypodium Vulgare може да увеличи мускулната маса, силата и издръжливостта. Смята се, че подкрепя растежа на мускулите и въздейства на организма по начин, подобен на ефекта от ендрогена.

Състав

Horny Goat Weed 1000mg; Maca 250mg; Tongkat Ali 100mg; Saw Palmetto 100mg; Mucuna Pruriens 30mg; Polypodium Vulgare 20mg; Muira Pauma 20mg; Panax Ginseng 20mg; L-Arginine HCl 20mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, овкусители, оцветители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсули преди физическо натоварване или според предписанието на лекар.

Biovea HORNY GOAT WEED PLUS 120 Capsules - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.