Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea HORNY GOAT WEED PLUS 120 Capsules

Цена: 51.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea HORNY GOAT WEED PLUS 120 Capsules информация

Китайците приемат Horny Goat Weed - още познат като Ying Yang Huo - за най-силния стимулант на мъжкото и женското либидо. Също така подобрява еректилната функция, намалява умората и облекчава неразположенията от менопаузата. Активната съставка в Horny Goat Weed Biovea са растителни съединения наречение икарийни. Именно те подобряват половата функция при мъжете и действат като силен афродизиак, като се използват успешно и при импотентност и проблеми с ерекцията. Всяка капсула съдържа уникален и мощен комплекс от билки, стимулиращ сексуалната дейност и при двата пола, изострящ сетивните нерви и увеличаващ сексуалното желание. Комбинацията с Мака прави Horny Goat Weed Plus Biovea ултиматният продукт за стимулиране собственото производство на тестостерон и увеличаване на силата и потентността.

Други съставки в Horny Goat Weed Plus Biovea

Маcа (Мака): Повече от две хилядолетия местните перуанци са използвали маката като храна и лек за повишаване на издръжливостта, сексуалното желание и фертилността.

Saw Palmetto (Сао палмето): Съществуват доста изследвания и доказателства в подкрепа на ползите от сао палмето върху простата и уринарния тракт. Приблизително 50% от мъжете над 50-годишна възраст страдат от доброкачествено увеличение на простатата. Сао палмето показва ефективни резултати. Клиничен опит проведен във Франция сочи, че броят на случаите, в които мъжете уринират през нощта намалява с 45%, а количеството на отделената урина се увеличава с 50%.

Panax Ginseng (Жен-шен): Жен-шенът се смята за адаптоген (терапевтично и възстановително средство) с противостресово и укрепващо действие.

Macuna Prurien (L-Dopa): Това е аминокиселина, която се преобразува в допамин. Допаминът е основен компонент на нашето тяло, необходим е за правилното функциониране на мозъка и е важен невротрансмитер (предавател на нервни импулси).

L-arginine (Л-аргинин): Аргининът е необходим за протичането на много физиологични процеси – секрецията на хормони, увеличаването на производството на хормона на растежа, изхвърлянето на токсичните отпадни продукти от тялото, имунните реакции.

Muira Puama (дървото на потентността): Прилага се отдавна в бразилската народна медицина като афродизиак. Използва се най-вече като билков лек срещу еректилна дисфункция при мъжете и сексуална дисфункция при жените.

Tongkat Ali: увеличава нивата на хормона тестостерон. Той отговаря за растежа и развитието на мъжките репродуктивни органи. Нормалните нива на тестостерона допринасят за енергичността, настроението, фертилността и сексуалното желание.

Polypodium Vulgare (сладка папрат): Polypodium Vulgare може да увеличи мускулната маса, силата и издръжливостта. Смята се, че подкрепя растежа на мускулите и въздейства на организма по начин, подобен на ефекта от ендрогена.

Състав

Horny Goat Weed 1000mg; Maca 250mg; Tongkat Ali 100mg; Saw Palmetto 100mg; Mucuna Pruriens 30mg; Polypodium Vulgare 20mg; Muira Pauma 20mg; Panax Ginseng 20mg; L-Arginine HCl 20mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, овкусители, оцветители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсули преди физическо натоварване или според предписанието на лекар.