Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea HEART CHOLESTEROL SUPPORT 60 Capsules

Цена: 29.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea HEART CHOLESTEROL SUPPORT 60 Capsules информация

Основната съставка на Heart Cholesterol Support Biovea са фитостеролите. Това са естествени съединения, съдържащи се в растенията. Фитостеролите са стероли със структура, подобна на тази на холестерола, които действайки в червата, блокират усвояването на холестерола. Поради трудното им усвояване от организма, увеличеният прием на фитостероли е ефикасен подход за намаляване на риска от развитието на коронарни сърдечни проблеми.

Как действа Heart Cholesterol Support Biovea ?

Едно от главните рискови условия за развитието на сърдечен проблем са високите нива на холестерол. Когато нивото на LDL холестерол е прекалено високо, той се отлага по стените на кръвоносните съдове. Това завишение на холестерола се асоциира със стесняване на кръвоносните съдове, като плаката стеснява или напълно блокира кръвните пътища. Фитостеролите спират или забавят усвояването на холестерола, постъпващ от храната и холестерола, произвеждан от черния дроб. Почти не се усвояват от тънките черва, така че те не навлизат в кръвния поток.

Липопротеините с висока плътност (HDL – „добрият холестерол”) и триглицеридите не се повлияват от фитостеролите. Необходими са само 2-3 седмици, за да се наблюдава ефектът от способността на фитостеролите да намаляват холестерола.

Състав

Състав в доза: Фитостероли от бета-ситостерол 400mg; Екстракт от кората на бяла върба 81mg; Натокиназа 50mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсули дневно с храната или според предписанието на лекар. Дозата може да бъде разпределена между две хранения.

Biovea HEART CHOLESTEROL SUPPORT 60 Capsules - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.