Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea HAIR, SKIN & NAILS 60 Capsules

Цена: 34.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea HAIR, SKIN & NAILS 60 Capsules информация

Коса, Кожа и Нокти на Biovea е нова революционна хранителна добавка, която обединява най-добрите и всепризнати стимулиращи хранителни вещества за коса, кожа и нокти в техните най-ефикасни форми. Резултатът е най-съвременната билкова добавка за разкрасяване отвътре, разработвана до сега. Формулата съчетава най-добрите традиционни билкови терапии с модерната наука, за да предостави богат източник на хранителни вещества за здрави нокти, коса и кожа. Hair, Skin & Nails на Biovea достига до корена на проблема, пречиствайки черния дроб – изключително важен за здравето на кожата и кръвта, която пък е пряко свързана със здравето на косата.

Как действа Hair, Skin & Nails на Biovea?

Hair, Skin & Nails Biovea подобрява структурата, силата и еластичността на косата благодарение на съчетанието от витамини и есенциални мастни киселини. Това е специална формула, включваща съставки, укрепващи структурата на косата, кожата и ноктите.

Тази формула съдържа 350mcg биотин за здрава коса и антиоксидантната защита на витамините А, С и Е срещу вредните радикали, които увреждат здравите клетки и ускоряват процеса на стареене на клетките. За целта е добавен и Астаксантин – антиоксидант, 300 пъти по-силен от витамин Е и над 30 пъти по-силен от Co-Enzyme Q10 и алфа-липоева киселина. Лутеинът във формулата подпомага хидратацията на кожата, а желатинът доставя важните аминокиселини за здрави и твърди нокти. Хранителните вещества, които консумирате са по-важни и ефективни от ежедневните локални средства, с които третирате своята кожа и коса. Тези хранителни вещества са градивните елементи, от които се нуждае вашия организъм, за да имате здрави нокти, обемна и гъста здрава коса и мека, еластична и свежа кожа. През последните години МСМ (метилсулфонилметан) предизвиква огромен интерес като "супер храна". МСМ е третият най-важен елемент в човешкия организъм. Той е естествена форма на органично сярно съединение, което се съдържа във флуидите на всички живи организми. Сярата, доставяна обикновено в тялото чрез МСМ е необходима на колагена и кератина – изключително важни за здравето на косата, кожата и ноктите. МСМ е и доказан антиоксидант, който разбива или променя опасните верижни реакции в клетъчните мембрани. Продукта съдържа 50mg чист МСМ.

Hair, Skin & Nails на Biovea съдържа също 50mg от важните аминокиселини L- цистеин и L-метионин, които в дълбочина и на клетъчно ниво спомагат за здрава и красива кожа. За оптимален ефект спомага и Silica - вещество, познато още като силикон. Това е продукт, съдържащ органично чистата форма на силикон, който се извлича от растението хвощ. Silica се грижи за добрата костна и ставна структура, както и за здравината на ноктите и косата. Оказва благоприятен ефект върху клетъчния метаболизъм и клетъчното формиране. Успешно забавя процесите на стареене на организма, подобрява структурата и устойчивостта на кръвоносните съдове и стимулира имунната система.

Състав

Състав в доза: Витамин A (Beta carotene) 5500IU; Витамин C (calcium ascorbate) 70mg; Витамин E (d-alpha Tocopherol Succinate) 35 IU; Биотин 350mcg; Йод (from kelp) 155mcg; Цинк 15mg; Селен 75mcg; L-Cysteine 50mg; L-Methionine 50mg; Масло от пореч 25mg; Ленено масло 14mg; Силикон от хвощ екстракт 2mg; Колаген тип II (Hyaluronic Acid & Chondroitin Complex) 250mg; MSM 50mg; Бленд от 74 минерала 5mg; Astaxanthin 250mcg; Бленд билки (екстракт от бял чай, овесени трици, млечен бодил, екстракт от черен пипер) 52.5mg Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсули дневно с храна или според предписанието на лекар. Да не се превишава дневен прием от 4 капсули.