Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GYMNEMA SYLVESTRE 300mg 90 капсули

Цена: 43.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea GYMNEMA SYLVESTRE 300mg 90 капсули информация

Гимнема Силвестре е индийска билка, призната от векове. Biovea използва чист екстракт (5:1) от Гимнема Сивестре, което е най-желаната форма. Пулулан е полизахарид, който осигурява подобрение на качествата на Гимнема Силвестре.

Гимнема Силвестре е от сем. Млечкови, идва от тропическите райони на Индия. Наречена е „разрушител на захарта“, защото листата ефективно блокират сладкия вкус в устата, когато бъдат сдъвкани. Билката често се рекламира, като потискащо апетита и отслабващо средство.

Как действа Гимнема Силвестре Biovea ?

Поколения от хора с висока кръвна захар, в Индия, дъвчат листата, за да помогнат контрола на кръвната захар. Няколко малки плацебо-контролирани проучвания показват, че Гимнема наистина може да намали нивата на кръвната захар. При хора с висока захар тип 1 Гимнема засилва инсулина. Въпреки че е важно тези хора да не се отказват от начините за контрол и да прилагат здравословен хранителен режим с редовни физически упражнения и лекарства, както е необходимо.

Традиционната аюрведическа медицина използва Гимнема и при проблеми с храносмилането, кашлица, запек и малария. Проучванията при животни показват способността на Гимнема да понижава холестерола, но са необходими още допълнителни изследвания.

Има ли странични ефекти, в следствие употребата на Гимнема Силвестре Biovea ?

Гимнема Сивестре е билкова добавка и не предизвиква никакви странични ефекти върху организма. Въпреки това в следните случаи се изисква предварителна консултация с лекар:

  • Ако сте бременна или кърмите; Ако сте алергични към растения, принадлежащи към сем. Млечкови
  • Ако често имате проблеми с кръвната захар (високи и ниски); Ако вече сте на други лекарства за лечение на високи нива на кръвна захар (като инсулин или преорални хипогликемични лекарства)
  • Ако страдате от чести пристъпи на диария и липса на апетит; Ако се планира операция в рамките на следващите две седмици

Състав

Екстракт от листата на Гимнема Силвестре (5:1) 300 мг, Пулуланова пудра 150 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 капсула два пъти дневно с вода, 15 минути преди хранене или според предписанието на лекар.

Biovea GYMNEMA SYLVESTRE 300mg 90 капсули - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.