Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GREEN COFFEE BEAN WITH SVETOL® 800mg

Цена: 27.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea GREEN COFFEE BEAN WITH SVETOL® 800mg информация

Зелените зърна кафе със Светол® Biovea съдържат два вида сурови, неизпечени зелени зърна кафе, съдържащи 45% хлорогенна киселина, кафеена киселина, 3,4,5-кафеоилхинови киселини, дикафеолхинови киселини и други натурални активни съединения. Тези комбинирани състави са клинично доказани, че насърчават здравословното кръвно налягане, подпомагат изгарянето на мазнините и поддържат здравословни нивата на кръвната захар. С ниско съдържание на кофеин, богати на полифеноли и антиоксиданти, екстрактът от зелени зърна кафе със Светол® Biovea подкрепя сърдечно-съдовата система, бори се с признаците на стареене и помага за контрола на теглото, без хиперстимулация.

Голямо проучване, проведено то Д-р Джо Винсън, ясно показва, че екстрактът от зелени зърна кафе може да помогне при отслабване. Той заключава, че: „Приемайки дневно по няколко капсули екстракт от зелени кафеени зърна, по време на хранене, здравословна диета, с ниско съдържание на мазнини и редовни упражнения, това е безопасен, ефективен и евтин начин за отслабване.“

Green coffee beans Biovea съдържа специална съставка, наречена хлорогенна киселина, за която е доказано, че подтиска освобождаването на глюкоза, като едновременно с това засилва метаболизма. Тя е важен антиоксидант и възпрепятствува туморообразуващата дейност. Хлорогенната киселина е вътрешен антиоксидант и следователно допринася за превенцията на висока кръвна захар и сърдечно-съдови проблеми. Това взаимодействие (синергия) помага на тялото да подтиска усвояването на мазнини и предпазва от наддаване на тегло.

Зелените, неизпечени, зърна кафе имат и други ползи. Те съдържат полифеноли, имащи 2 пъти по-силен антиоксидантен ефект от зеления чай и екстракта от гроздови семки. Консумацията на Green coffee beans Biovea има ободряващ ефект, повишава физическите възможности, помага за намаляване на умората, като същевременно стимулира ума и подобрява способността за концентрация.

Как действа Екстрактът от зелени зърна кафе със Светол® Biovea ?

Светол® (хлорогенови киселини): безопасен и ефективен растителен екстракт, който подпомага намаляването на мазнините, и същевременно увеличава естествената красота отвътре и отвън. Установено е, че предотвратявайки окислителното увреждане, хлорогеновите киселини се свързват с липопротеините с по-ниска плътост (LDL холестерол) и същевременно поддържат здравословно кръвното налягане и нивата на хомоцистеина. Хрогенните киселини с всички естествени антиоксидантни предпазват сърцето.

Хлорогенната киселина проявява множество антивирусни и антибактериални свойства и може да се използва като антиинфекциозна активна съставка. Тя не води до изграждане на устойчивост при микроорганизмите. Хлорогенната киселина е 100% разтворима във вода, много стабилна при нормална температура, не води до чувствителност, 100% естествена съставка и приемът й е безопасен. Хлорогенните киселини притежават жлъчогонни свойства. Редовния им прием подпомага жлъчния поток и по този начин намалява проблемите, предизвикани от застой на жлъчния поток. При жените рискът от образуване на жлъчни камъни е най-висок, около два пъти по-висок от този при мъжете. Редовната консумация на екстракт от зелени зърна кафе намалява образуването на жлъчни камъни

Екстрактът от зелени зърна кафе със Светол® Biovea е100% чист, растителен, без глутен, без соя, без захари.

Състав

Състав в доза: Екстракт от зелени зърна кафе 600 мг (стандартизиран до 50% хлорогенна киселина); Светол® (Coffea robusta L. Linden) 200 мг стандартизиран до 50% полифеноли и 45% хлорогенна иселина). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.

Употреба

Да се приемат по 2 капсули два пъти дневно, 30 минути преди хранене с чаша вода или според предписанието на лекар.

Biovea GREEN COFFEE BEAN WITH SVETOL® 800mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.