Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GREEN COFFEE BEAN WITH SVETOL® 800mg

Цена: 27.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea GREEN COFFEE BEAN WITH SVETOL® 800mg информация

Зелените зърна кафе със Светол® Biovea съдържат два вида сурови, неизпечени зелени зърна кафе, съдържащи 45% хлорогенна киселина, кафеена киселина, 3,4,5-кафеоилхинови киселини, дикафеолхинови киселини и други натурални активни съединения. Тези комбинирани състави са клинично доказани, че насърчават здравословното кръвно налягане, подпомагат изгарянето на мазнините и поддържат здравословни нивата на кръвната захар. С ниско съдържание на кофеин, богати на полифеноли и антиоксиданти, екстрактът от зелени зърна кафе със Светол® Biovea подкрепя сърдечно-съдовата система, бори се с признаците на стареене и помага за контрола на теглото, без хиперстимулация.

Голямо проучване, проведено то Д-р Джо Винсън, ясно показва, че екстрактът от зелени зърна кафе може да помогне при отслабване. Той заключава, че: „Приемайки дневно по няколко капсули екстракт от зелени кафеени зърна, по време на хранене, здравословна диета, с ниско съдържание на мазнини и редовни упражнения, това е безопасен, ефективен и евтин начин за отслабване.“

Green coffee beans Biovea съдържа специална съставка, наречена хлорогенна киселина, за която е доказано, че подтиска освобождаването на глюкоза, като едновременно с това засилва метаболизма. Тя е важен антиоксидант и възпрепятствува туморообразуващата дейност. Хлорогенната киселина е вътрешен антиоксидант и следователно допринася за превенцията на висока кръвна захар и сърдечно-съдови проблеми. Това взаимодействие (синергия) помага на тялото да подтиска усвояването на мазнини и предпазва от наддаване на тегло.

Зелените, неизпечени, зърна кафе имат и други ползи. Те съдържат полифеноли, имащи 2 пъти по-силен антиоксидантен ефект от зеления чай и екстракта от гроздови семки. Консумацията на Green coffee beans Biovea има ободряващ ефект, повишава физическите възможности, помага за намаляване на умората, като същевременно стимулира ума и подобрява способността за концентрация.

Как действа Екстрактът от зелени зърна кафе със Светол® Biovea ?

Светол® (хлорогенови киселини): безопасен и ефективен растителен екстракт, който подпомага намаляването на мазнините, и същевременно увеличава естествената красота отвътре и отвън. Установено е, че предотвратявайки окислителното увреждане, хлорогеновите киселини се свързват с липопротеините с по-ниска плътост (LDL холестерол) и същевременно поддържат здравословно кръвното налягане и нивата на хомоцистеина. Хрогенните киселини с всички естествени антиоксидантни предпазват сърцето.

Хлорогенната киселина проявява множество антивирусни и антибактериални свойства и може да се използва като антиинфекциозна активна съставка. Тя не води до изграждане на устойчивост при микроорганизмите. Хлорогенната киселина е 100% разтворима във вода, много стабилна при нормална температура, не води до чувствителност, 100% естествена съставка и приемът й е безопасен. Хлорогенните киселини притежават жлъчогонни свойства. Редовния им прием подпомага жлъчния поток и по този начин намалява проблемите, предизвикани от застой на жлъчния поток. При жените рискът от образуване на жлъчни камъни е най-висок, около два пъти по-висок от този при мъжете. Редовната консумация на екстракт от зелени зърна кафе намалява образуването на жлъчни камъни

Екстрактът от зелени зърна кафе със Светол® Biovea е100% чист, растителен, без глутен, без соя, без захари.

Състав

Състав в доза: Екстракт от зелени зърна кафе 600 мг (стандартизиран до 50% хлорогенна киселина); Светол® (Coffea robusta L. Linden) 200 мг стандартизиран до 50% полифеноли и 45% хлорогенна иселина). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.

Употреба

Да се приемат по 2 капсули два пъти дневно, 30 минути преди хранене с чаша вода или според предписанието на лекар.