Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GRAVIOLA JUICE BLEND 946ml

Цена: 44.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea GRAVIOLA JUICE BLEND 946ml информация

ървото гравиола (Annona muricata), известно още като сметанова ябълка, расте в джунглите на Амазония и някои от Карибските острови. Листата на дървото гравиола са се използвали в традиционната медицина на местните племена заради свойствата си. GRAVIOLA JUICE BLEND осигурява полезното действие и на други суперхрани включително мангостан, на кактус Nopal и алое вера.

Как действа гравиола Biovea ?

Научните изследвания сочат, че ацетогенините, основата активна съставка на гравиолата, поддържат здравословния растеж на клетките в тялото, както и тяхната нормална функция. Гравиола Biovea се използва заради успокоителното си действия върху целия организъм и като добавка за поддържане на добро настроение. Тя е популярна с успокоителните си свойства. Това се дължи на селективен инхибитор (потиска) на серотонина, който се намира в плодовете на растението. Той е отговорен за усещанията на радост и за покачване на настроението. Гравиолата се цени високо заради способността си да убива вирусите, бактериите и паразитите, както и да понижава кръвното налягане и да успокоява нервите. Заради тези си качества тя намира важно място в билколечението.

Съдържащите се биоактивни субстанции с мощно антиоксидантно действие стимулират имунната система, подкрепят защитата срещу инфекции и естествено тонизират организма. Това прави продукта подходящ за обогатяване на диетата при артритни състояния. Антиоксидантите в продукта подкрепят естествените защитни механизми на организма срещу действието на вируси, бактерии и гъбички. Антиоксидантите повлияват благоприятно функциите на сърдечно-съдовата система, съдействат за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане, което прави продукта подходящ за подкрепа на диетата при повишени нива на кръвното налягане. Повлиява благоприятно функциите на стомашно-чревния тракт и е полезен като добавка към диетата при стомашно-чревни разстройства. Повлиява благоприятно функциите на нервната система и спомага за добър сън. Има антитуморно действие.

Имунитет: Силните антиоксидантни съединения, открити в GRAVIOLA JUICE BLEND Biovea подпомагат за здрава имунна система. Също така имат антивирусни, антибактериални и анти-паразитни свойства. GRAVIOLA JUICE BLEND Biovea , може да помогне за намаляване на риска от общи инфекции и ускоряване на оздравителния процес.

Здраве на храносмилателната система: Съдържащото се алое вера в GRAVIOLA JUICE BLEND Biovea помага за успокояване и почистване на храносмилателния тракт и за редовността на отделителната система. Като известен адаптоген, алое вера може да помогне при стомашно разстройство, включително запек и диария.

Мангостан: Силен антиоксидант и имуностимулатор, неутрализира свободните радикали. Съдържа мощни антиоксидантни хранителни фитовещества, включително ксантон (мангостин) и полифеноли. Богат на Витамин С, В1, В2, В6, Калций и Калий. Има противовирусно, противовъзпалително и противоалергично действие. Силен антисептик и антидепресант.

Кактус Нопал или бодлива круша е богат на витамин С, витамини от група В, бета каротин, минералите калций, магнезий и желязо, пектин, фибри, аминокиселини.

Няколко изследвания, проведени от различни изследователи показват, че гравиолата :

  •  Има цитотоксични свойства, което означава способността да убиват клетки, които не функционират правилно;
  •  Семената на гравиола демонстрират силни антипаразитни свойства;
  •  кората или листата са се използвали като противоспазматично, седативно средство, при кашлица, грип, високо кръвно налягане и паразити;

Повечето от изследванията върху онкологичните проблеми и гравиола се фокусират върху новооткрития вид фитосубстанции, наречени анонови ацетогенини. Гравиола произвежда тези природни вещества в своите листа, стъбло, кора и плодни семена.

Противопоказания:

По време на бременност или кърмене не използвайте Гравиола, тъй като не е безопасна.

При болестта на Паркинсон: Гравиолата може да засили симптомите на болестта .

Състав

Състав в доза: Graviola Leaf Extract (Annona muricata L.), Graviola плодове на прах, пюре от Organic Mangosteen (from whole Garcinia mangostana L.), Organic Aloe Vera (A. barbadensis Mill) (цели листа), Nopal (Pad and Prickly Pear ) (Opuntia ficus-indica), гума гуар (от семената на растението гуар Cyamopsis tetragonoloba L.), Стевия, червено цвекло Invert, Citric Acid, Ascorbic Acid and Natural Flavour. Филтрирана вода (достатъчна за тазтваряне). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 супени лъжици дневно или според предписанието на лекар. Да се съхранява в хладилник след отваряне и да се разклаща добре преди употреба. Може да се комбинира с други напитки и шейкове.