Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GRAVIOLA 500mg 100 капсули

Цена: 32.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea GRAVIOLA 500mg 100 капсули информация

Дървото гравиола (Annona muricata), известно още като сметанова ябълка, расте в джунглите на Амазония и някои от Карибските острови. Листата на дървото гравиола са се използвали в традиционната медицина на местните племена заради свойствата си.

Как действа гравиолата Biovea ?

Научните изследвания сочат, че ацетогенините, основата активна съставка на гравиолата, поддържат здравословния растеж на клетките в тялото, както и тяхната нормална функция. Гравиола Biovea се използва заради успокоителното си действия върху целия организъм и като добавка за поддържане на добро настроение. Тя е популярна с успокойтелните си свойства. Това се дължи на селективен инхибитор(подтиска) на серотонина, който се намира в плодовете на растението. Той е отговорен за усещанията на радост и за покачване на настроението. Гравиола Biovea се цени високо заради способността си да убива вирусите, бактериите и паразитите, както и да понижава кръвното налягане и да успокоява нервите. Заради тези си качества тя намира важно място в билколечението.

Съдържащите се биоактивни субстанции с мощно антиоксидантно действие стимулират имунната система, подкрепят защитата срещу инфекции и естествено тонизират организма. Това прави продукта подходящ за обогатяване на диетата при артритни състояния. Антиоксидантите в продукта подкрепят естествените защитни механизми на организма срещу действието на вируси, бактерии и гъбички. Антиоксидантите повлияват благоприятно функциите на сърдечно-съдовата система, съдействат за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане, което прави продукта подходящ за подкрепа на диетата при повишени нива на кръвното налягане. Повлиява благоприятно функциите на стомашно-чревния тракт и е полезен като добавка към диетата при стомашно-чревни разстройства. Повлиява благоприятно функциите на нервната система и спомага за добър сън. Има антитуморно действие.

Няколко изследвания, проведени от различни изследователи показват :

  • цитотоксични свойства, което означава способността да убиват клетки, които не функционират правилно;
  • Семената на гравиола демонстрират силни антипаразитни свойства;
  • кората или листата са се използвали като противоспазматично, седативно средство, при кашлица, грип, високо кръвно налягане и паразити;

Повечето от изследванията върху онкологичните проблеми и гравиола се фокусират върху новооткрития вид фитосубстанции, наречени анонови ацетогенини. Гравиола произвежда тези природни вещества в своите листа, стъбло, кора и плодни семена.

Противопоказания:

По време на бременност или кърмене не използвайте Гравиола, тъй като не е безопасна.

При болестта на Паркинсон: Гравиолата може да засили симптомите на болестта .

Състав

Гравиола (Soursop) 1000 мг .Не съдържа захар, изкуствени подсладители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсули 3-4 пъти дневно или според предписанието на лекар.

Biovea GRAVIOLA 500mg 100 капсули - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.