Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GRAVIOLA 500mg 100 капсули

Цена: 32.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea GRAVIOLA 500mg 100 капсули информация

Дървото гравиола (Annona muricata), известно още като сметанова ябълка, расте в джунглите на Амазония и някои от Карибските острови. Листата на дървото гравиола са се използвали в традиционната медицина на местните племена заради свойствата си.

Как действа гравиолата Biovea ?

Научните изследвания сочат, че ацетогенините, основата активна съставка на гравиолата, поддържат здравословния растеж на клетките в тялото, както и тяхната нормална функция. Гравиола Biovea се използва заради успокоителното си действия върху целия организъм и като добавка за поддържане на добро настроение. Тя е популярна с успокойтелните си свойства. Това се дължи на селективен инхибитор(подтиска) на серотонина, който се намира в плодовете на растението. Той е отговорен за усещанията на радост и за покачване на настроението. Гравиола Biovea се цени високо заради способността си да убива вирусите, бактериите и паразитите, както и да понижава кръвното налягане и да успокоява нервите. Заради тези си качества тя намира важно място в билколечението.

Съдържащите се биоактивни субстанции с мощно антиоксидантно действие стимулират имунната система, подкрепят защитата срещу инфекции и естествено тонизират организма. Това прави продукта подходящ за обогатяване на диетата при артритни състояния. Антиоксидантите в продукта подкрепят естествените защитни механизми на организма срещу действието на вируси, бактерии и гъбички. Антиоксидантите повлияват благоприятно функциите на сърдечно-съдовата система, съдействат за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане, което прави продукта подходящ за подкрепа на диетата при повишени нива на кръвното налягане. Повлиява благоприятно функциите на стомашно-чревния тракт и е полезен като добавка към диетата при стомашно-чревни разстройства. Повлиява благоприятно функциите на нервната система и спомага за добър сън. Има антитуморно действие.

Няколко изследвания, проведени от различни изследователи показват :

  • цитотоксични свойства, което означава способността да убиват клетки, които не функционират правилно;
  • Семената на гравиола демонстрират силни антипаразитни свойства;
  • кората или листата са се използвали като противоспазматично, седативно средство, при кашлица, грип, високо кръвно налягане и паразити;

Повечето от изследванията върху онкологичните проблеми и гравиола се фокусират върху новооткрития вид фитосубстанции, наречени анонови ацетогенини. Гравиола произвежда тези природни вещества в своите листа, стъбло, кора и плодни семена.

Противопоказания:

По време на бременност или кърмене не използвайте Гравиола, тъй като не е безопасна.

При болестта на Паркинсон: Гравиолата може да засили симптомите на болестта .

Състав

Гравиола (Soursop) 1000 мг .Не съдържа захар, изкуствени подсладители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсули 3-4 пъти дневно или според предписанието на лекар.