Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GRASS JUICE (Organic) 750mg 60

Цена: 27.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea GRASS JUICE (Organic) 750mg 60 информация

Органичният сок от трева на BIOVEA® е жива храна, която отключва природните енергии в организма. Той е катализатор, който предизвиква по-силни химични реакции. Много важни физиологични процеси не могат да се случат без това каталитично начало, хората не могат да бъдат здрави без храната, която предизвиква тези химични реакции. Той е силна алкално формирана храна, която помага на тялото да регулира нивото на pH.

Органичният сок от треви Biovea осигурява резерв от ензими и хлорофил, които са най-важните елементи за организма и често отсъстват от нашия режим на хранене. Той също доставя добра доза от витамини, минерали и протеини. Стимулира естествения процес на пречистване на организма, който започва на клетъчно ниво, предоставяйки значителна защита срещу онкологични и много други проблеми.

Соковете от треви, включени в органичния сок от треви на BIOVEA® са:

Сок от органична алфалфа трева (люцерна): Люцерната е най-известна с богатото си съдържание на минерали, смятана е за най-богатият наземен растителен източник на минерали в света, известен досега. Нейните корени достигат до 30 м дълбочина в почвата, извличайки минерали, които другите растения не могат да достигнат. Минералите, съдържащи се в люцерната, са калий, калций, магнезий, фосфор, цинк, желязо, силиций, мед, селен и редица други микроелементи. Тя също е богата на хлорофил и затова помага за образуването на кръвта и за нейното пречистване. Богат източник е на всички известни витамини, има високо съдържание на протеини, флавоноиди и алкалоиди. Често се препоръчва при възпалителни състояния като артритни и ревматични проблеми и има благотворен ефекти върху храносмилането, при язва на стомаха и за поддържане на благоприятна чревна флора. Охлаждащият й ефект влиза в действие за намаляване на телесната температура.

Сок от органична ечемична трева: Ечемичната трева е богата на витамини и минерали, притежава антиоксидантни свойства и е доказано, че намалява стойностите на холестерола. С антитуморен ефект. Доказано е, че помага при кожни , чернодробни проблеми, , астма, висока кръвна захар.

Сок от органична трева камут: Приема се за най-чистото зърно и поради тази причина – най-малко провокиращата алергии пшенична култура на пазара. Камутът е нехибриден вид пшеница. Той е останал нехибриден (непроменен или замърсен от човека), което е причина за неговата изключително висока хранителна стойност.

Сок от органична овесена трева: Като част от семейство Житни овесената трева е отличен източник на бета-каротин, витамин К, фолиева киселина, калций, желязо, протеини, фибри, а също и витамин С и витамини от група В. Овесената трева (Аvena sativa) притежава отпускащо и стимулиращо действие, което храни и подсилва нервната система. Може да е полезна при ставни проблеми, стрес, слабост, изтощение, нервен тремор, възстановяване след заболявания, сърцебиене, невротично главоболие, нервен стомах, нервно разстройство, за намаляване на стойностите на холестерола, при херпес и симптоми на менопаузата. Използва се също при намалена функция на щитовидната жлеза и дефицит на естроген, дегенеративни проблеми и при настинки, особено повтарящи се или постоянни.

Сок от органична пшенична трева: Сокът от пшенична трева повлиява множество симптоми и поддържа организма в отлична форма. Идва от растение, което притежава чудодейни здравословни качества. Сокът от пшенична трева е станал основа за много здравословни и подмладяващи диети. Извличан от живо растение, хлорофилът в сока от пшеничната трева е тайната съставка, отговорна за многобройни ползи, за които е доказано, че спират развитието на неблагоприятните бактерии. Използва се за борба с вирусните инфекции, като невероятен детоксикиращ агент и отличено средство в борбата със стареенето – дори може да предпази косата от ранно посивяване.

Състав

100% органичен сок от треви 750mg (органичен сок от люцерна, органичен сок от ечемична трева, органичен сок от трева камут, органичен сок от овесена трева, органичен сок от пшенична трева). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 таблетка дневно или според предписанието на лекар.

Biovea GRASS JUICE (Organic) 750mg 60 - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.