Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GRAPEFRUIT SEED EXTRACT 60 мл

Цена: 27.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea GRAPEFRUIT SEED EXTRACT 60 мл информация

Екстрактът от семена на грейпфрут е направен от мембраните на семето и месестата част на грейпфрута. Притежава мощно антимикробно действие, по-силно дори от колоидното сребро или хлорна белина. Използва се също и заради антибактериалните и антисептичните пречистващи свойства. Екстрактът от семена на грейпфрут изчиства организма от вредни бактерии, вируси, гъбички и инфекци, като едновременно с това засилва имунната защита на организма. Екстрактът помага на организма да се освободи и от паразити.

Екстрактът от семена на грейпфрут се използва вътрешно срещу широк спектър от проблеми, включително Candida инфекции, болки в гърлото, чревно разтройство и т.н. Той е удобен за преглъщане и е премахнат проблемът с неприятния, горчив вкус. Някои хора използват екстракта и като консервант, тъй като убива вредните микроорганизми.

След като през 1976 г. Световната Здравна организация (СЗО) дава насоки за популяризиране и развитие на естествените билкови субстанции и природосъобразния начин на живот и хранене, усилията се насочват към изследване на най-ценните съставки на билковите растения. Това води до фокусиране на интереса върху биофлавоноидите (БФ), съдържащи се в плода грейпфрут. Лабораторните анализи и клиничните опити постоянно разкриват мъдростта и силата на природата: през последните десетилетия станаха известни много факти, които поставят биофлавоноидите (БФ) сред най-ценните природни вещества, които хармонизират, укрепват и подпомагат възстановяването на човешкия организъм. Тук ще споменем някои от тези факти:

1. Противомикробно действие: БФ унищожават много бактерии, вируси, гъбички, плесени. На практика БФ на грейпфрутовия екстракт унищожават над 800 вида от най-често срещаните бактерии, причиняващи най-типичните възпалителни състояния: синузити, дихателни проблеми и пр., които на свой ред провокират алерични състояния, автоимунни проблеми и др. Нещо повече, БФ унищожават и над 100 вида гъбички (вкл. и Candida albicans), които са причина за много здравословни проблеми, гъбички по ноктите, през вагинално течение, до синдрома на хроничната умора.

Една особена форма на живот, нещо средно между бактерия и вирус,е идентифицирана като причинител на доста хронични възпаления, най-често в пикочополовата система – “хламидия трахоматис”. Установено е, че БФ убиват много щамове на този трудно унищожим микроб.

2. Антиоксидантно действие на БФ: групата на БФ е на първите места по антиоксидантна мощ.

3. Въздействие върху кръвта и кръвоносната система: нормализира се повишената склонност на кръвта да се съсирва, а с това се подобрява и оросяването на мозъка и сърцето, алкализират се кръвта и тъканите.

4. Хармонизиращ и укрепващ ефект върху имунната система. Природния антибиотик, освен че е напълно безвреден и не унищожава полезната флора в червата, убива огромен брой бактерии, вируси и гъбички, и най-важното, не води до развитие на резистентност у микробите. Неслучайно в световен мащаб употребата на екстракта се разраства, разширява се и спектърът на употребата му. От средство за дезинфекция на болнично бельо, през средство за обеззаразяване на водата от съмнителни източници, както и обеззаразяване на басейни, хранителни продукти, семена за посев, до дезинфекция на климатични инсталации, плотове, клавиатури, брави и прочие предмети в бита, в обществените сгради, в домакинството .

До този момент не е известно как точно екстрактът въздейства върху вирусите, тъй като те нямат собствена клетъчна мембрана. Но се знае, че той е изключително ефикасен срещу огромен брой бактерии, гъбички, паразити и вируси (включително и срещу вирусите на грипа). Да се надяваме, че научните изследвания ще дадат отговор на въпроса как може екстрактът да е толкова силен и едновременно с това – безопасен.

Защо да използваме Екстрактът от семена на грейпфрут Biovea ?

  • Проблеми с дихателните пътища и устната кухина
  • Диария, метеоризъм, хелминти; Херпес, Обриви и кожни проблеми ,Себорея на главата,
  • Повишен холестерол, кръвно налягане,; Профилактика на инфаркт на миокарда;
  • Очистване на организма, в т.ч. по време на редукция на тегло;

Състав

Състав в доза : Екстракт от семена на грейпфрут – 100 мг (доза 10 капки )

Употреба

Винаги разреждайте! Да не се използва с пълна сила. Възрастни смесват 5-15 капки в чаша вода или сок (145ml или повече), 1-3 пъти дневно.