Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GRAPE SEED EXTRACT 100mg

Цена: 38.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea GRAPE SEED EXTRACT 100mg информация

Екстрактът от гроздови семена се извлича от миниатюрните семена на червеното грозде. Той е богат на флавоноиди – растителни вещества, които защитават клетките от въздействията на свободните радикали. Екстрактът от гроздови семена е естествена растителна субстанция - концентриран източник на олигомерни проантоцианидини (OPC). Тези антиоксиданти защитават клетките от увреждането на свободните радикали и допринасят за доброто кръвообращение. Екстрактът от гроздови семена е богат и на полифеноли – съставка с високо съдържание на антиоксиданти. Проучванията показват, че OPC са по-силни оксиданти от витамините С, Е и бета-каротин. Доказано е, че екстрактът от гроздови семена остава в организма цели 3 дни и е 20 пъти по-мощен от витамин С и 50 пъти - от витамин Е.

Екстрактът от гроздови семена Biovea упражнява мощно благоприятно въздействие върху кръвоносните съдове. Поради тази причина OPC са ключови съставки в продуктите за съдови нарушения, използвани в Западна Европа. Екстрактът от гроздови семена Biovea е водо- и мастноразтворим, затова прониква през всички видове клетъчни мембрани, доставяйки мощна антиоксидантна защита.

Защо да приемаме екстракт от гроздови семена Biovea ?

Екстрактът от гроздови семена Biovea подобрява здравето на сърдечно-съдовата система, мозъка, кожата и очите, храносмилателната система. Учените сочат, че този екстракт може да е полезен за хора с нарушения в зрението и да намали напрежението в очите, свързано с продължителната работа пред компютъра. Екстрактът от гроздови семена също упражнява антибактериално, противовирусно и противовъзпалително въздействие и е един от малкото антиоксиданти, които могат да проникнат през кръвно-мозъчната бариера, за да защитят мозъка и нервната тъкан. Проучванията разкриват, че екстрактът от гроздови семена може също да блокира тромбоцито-активиращия фактор, като така удължава времето за образуването на тромби.

Регулярният прием на екстракт от гроздови семки е доказано ефективен, за да се увеличи и насърчи по-доброто кръвообращение и се оказва изключително полезен за тези, които страдат от схващания, разширени вени, стеснение на кръвоносните съдове и т.н. Той помага да се подобри цялостния поток на кръв в тялото. Тъй като подобрява притока на кръв, той помага на помпения механизъм на сърцето, като по този начин намалява риска от образуване на кръвни съсиреци, както и блокиране на кръвоносните съдове. Той потиска развитието на плаки, висок холестерол, а шансовете за удар намаляват.

Със съдържанието на антиоксиданти в гроздовия екстракт от семена Biovea , той е помогнал на много диабетици, чрез понижаване на кръвната захар. Хората, които страдат от това са наясно с възможните усложнения.

Също така гроздовите семена предоставят много други предимства. Техните антибактериални и антивирусни ефекти помагат за намаляване на производството на възпалителните съединения, които предизвикват алергични реакции в организма, както и сенната хрема и кожните проблеми. Много лекари препоръчват редовни дози от екстракт на гроздово семе, като те не причиняват странични ефекти .

Предупреждение:

• Няма данни за токсичност на екстракта от гроздови семена. Ако имате нарушения в съсирването на кръвта или планирате хирургично лечение или зъболечение, спрете приема на екстракта от гроздови семена в продължение най-малко на 14 дни преди процедурата.

Състав

Екстракт от гроздови семена 100мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 120 капсули в контейнер

Употреба

Да се приема 1 капсула два до три пъти дневно с храна или според предписанието на лекар.

Biovea GRAPE SEED EXTRACT 100mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.