Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GRAPE SEED EXTRACT 100mg

Цена: 38.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea GRAPE SEED EXTRACT 100mg информация

Екстрактът от гроздови семена се извлича от миниатюрните семена на червеното грозде. Той е богат на флавоноиди – растителни вещества, които защитават клетките от въздействията на свободните радикали. Екстрактът от гроздови семена е естествена растителна субстанция - концентриран източник на олигомерни проантоцианидини (OPC). Тези антиоксиданти защитават клетките от увреждането на свободните радикали и допринасят за доброто кръвообращение. Екстрактът от гроздови семена е богат и на полифеноли – съставка с високо съдържание на антиоксиданти. Проучванията показват, че OPC са по-силни оксиданти от витамините С, Е и бета-каротин. Доказано е, че екстрактът от гроздови семена остава в организма цели 3 дни и е 20 пъти по-мощен от витамин С и 50 пъти - от витамин Е.

Екстрактът от гроздови семена Biovea упражнява мощно благоприятно въздействие върху кръвоносните съдове. Поради тази причина OPC са ключови съставки в продуктите за съдови нарушения, използвани в Западна Европа. Екстрактът от гроздови семена Biovea е водо- и мастноразтворим, затова прониква през всички видове клетъчни мембрани, доставяйки мощна антиоксидантна защита.

Защо да приемаме екстракт от гроздови семена Biovea ?

Екстрактът от гроздови семена Biovea подобрява здравето на сърдечно-съдовата система, мозъка, кожата и очите, храносмилателната система. Учените сочат, че този екстракт може да е полезен за хора с нарушения в зрението и да намали напрежението в очите, свързано с продължителната работа пред компютъра. Екстрактът от гроздови семена също упражнява антибактериално, противовирусно и противовъзпалително въздействие и е един от малкото антиоксиданти, които могат да проникнат през кръвно-мозъчната бариера, за да защитят мозъка и нервната тъкан. Проучванията разкриват, че екстрактът от гроздови семена може също да блокира тромбоцито-активиращия фактор, като така удължава времето за образуването на тромби.

Регулярният прием на екстракт от гроздови семки е доказано ефективен, за да се увеличи и насърчи по-доброто кръвообращение и се оказва изключително полезен за тези, които страдат от схващания, разширени вени, стеснение на кръвоносните съдове и т.н. Той помага да се подобри цялостния поток на кръв в тялото. Тъй като подобрява притока на кръв, той помага на помпения механизъм на сърцето, като по този начин намалява риска от образуване на кръвни съсиреци, както и блокиране на кръвоносните съдове. Той потиска развитието на плаки, висок холестерол, а шансовете за удар намаляват.

Със съдържанието на антиоксиданти в гроздовия екстракт от семена Biovea , той е помогнал на много диабетици, чрез понижаване на кръвната захар. Хората, които страдат от това са наясно с възможните усложнения.

Също така гроздовите семена предоставят много други предимства. Техните антибактериални и антивирусни ефекти помагат за намаляване на производството на възпалителните съединения, които предизвикват алергични реакции в организма, както и сенната хрема и кожните проблеми. Много лекари препоръчват редовни дози от екстракт на гроздово семе, като те не причиняват странични ефекти .

Предупреждение:

• Няма данни за токсичност на екстракта от гроздови семена. Ако имате нарушения в съсирването на кръвта или планирате хирургично лечение или зъболечение, спрете приема на екстракта от гроздови семена в продължение най-малко на 14 дни преди процедурата.

Състав

Екстракт от гроздови семена 100мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 120 капсули в контейнер

Употреба

Да се приема 1 капсула два до три пъти дневно с храна или според предписанието на лекар.