Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GINKGO BILOBA 60mg 240 капсули

Цена: 46.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea GINKGO BILOBA 60mg 240 капсули информация

Гинко билоба е един от най-старите дървесни видове. Съществува от 150-200 милиона години. От хилядолетия китайците използват гинко за редица проблеми. Растението е донесено за първи път в Европа през 18 в. и днес се използва по целия свят. То е едно от най-изследваните растения. Китайците са го използвали за облекчаване на астма, при натрупване на секрети в белите дробове, а също и за увеличаване на сексуалната енергия, за регулиране на кръвообращението и за увеличаване на продължителността на живота. Гинко билоба се прилага в китайската народна медицина повече от 4 000 години при на бронхит и сърдечно-съдови проблеми. Днес е най-често предписваното растение в Европа.

Biovea GINKGO BILOBA увеличава кръвния поток към мозъка и посредством цялата кръвоносна система на организма доставя кислород и хранителни вещества. Доброто кръвообращение е съществено за доброто здраве.

Biovea GINKGO BILOBA притежава 2 групи активни компоненти: флавоноиди и терпен-лактони, включващи гинколиди А, В и С, билобалид, кверцетин и кемпферол. Гинколидите спомагат за контролиране на алергичните възпаления и астмата. Гинко билоба действа и като мощен антиоксидант и неутрализира свободните радикали, които допринасят за стареенето.

Гинко - флавоноидите директно въздействат на най-малките кръвоносни съдове, като ги разширяват. Те повишават скоростта на обходния кръвен поток и нивото на кислорода, постъпващ в мозъка и в останалите органи на тялото. Следователно всички неразположения, които се дължат на недостатъчно кръвоснабдяване, се повлияват от прием на Гинко билоба: главоболие, периферни съдови смущения, отслабване на паметта, старческа деменция, шум в ушите, световъртеж, сърдечна аритмия, импотентност. Растението гинко е всепризнато заради положителния си ефект върху функцията на мозъка: то усилва паметта и умствената активност, намалява умствената умора и дава енергия. Тъй като гинко действа като стимулатор на мозъка, неговите ползи за хората, имащи проблеми със забравянето са безспорни.

Предупреждение:

• Ако ви предстои хирургическа интервенция или зъболечение, спрете прилагането на гинко билоба най-малко 14 дни преди процедурата.

• Ако приемате антикоагуланти или антитромбоцитни лекарства, имате нарушения в съсирването на кръвта или сте бременна или кърмачка, моля, консултирайте се с лекар, преди да започнете прием на гинко билоба.

• В редки случаи гинко билоба причинява главоболие, раздразнителност, диария, гадене и кожни раздразнения. Ако получите някои от тези симптоми след прием на гинко билоба, спрете употребата му и се консултирайте с лекар.

Състав

Гинко (листа) 60мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 капсула един до три пъти дневно или според предписанието на лекар.

Biovea GINKGO BILOBA 60mg 240 капсули - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.