Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea GINGER 250mg 120 Capsules

Цена: 27.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea GINGER 250mg 120 Capsules информация

От хиляди години джинджифилът се използва като народен лек в Ориента. Родината на джинджифила е Югоизточна Азия. Днес той се култивира в Ямайка и други тропически райони. Коренът на билката се използва в кулинарията и медицината. Той се използва от китайските билкари повече от 2 500 години като подправка към храната и като лек.

Джинждифилът поддържа здравословна чревна флора, помага за разграждането на мазнини и за облекчаването на болките в храносмилателния тракт. Джинджифилът намалява подуването на корема, стимулира храносмилането, поддържа чревните мускули в добро състояние, намалява гаденето и повръщането, укрепва сърдечно-съдовата система. Може да е полезен при стеснение на кръвоносните съдове, като поддържащо средство по време на химиотерапия, при болезнена менструация, мигренозни пристъпи, сутрешно гадене, гадене при пътуване, диария, газове в стомаха, лошо храносмилане,ревматични проблеми.

Резултатите от изследване, проведено сред моряци и пътници на кораб разкриват, че джинджифилът има голям ефект за облекчаване на гаденето при плаване. Той също се използва в народната медицина при леки стомашно-чревни проблеми като газове или стомашни спазми. Съвременните изследвания могат да потвърдят, че пряко влияе на стомашно-чревния тракт, спомага за подобряване на мускулния тонус и предотвратява бързите и силни чревни контракции.

Biovea GINGER понижава нивата на холестерола, като намалява усвояването му. Той участва в преобразуването му в жлъчни киселини, а след това подобрява отделянето от жлъчката. Biovea GINGER помага при гадене и световъртеж, особено когато световъртежа се влошава от гаденето по време на пътуване. Косвено джинджифилът облекчава хроничната болка чрез намаляване на възпалението, като понижава нивата на естествените съединения в организма, причиняващи болката, наречени простагландини. Biovea GINGER също се използва като противовъзпалително средство при ревматоидна и артритна болка . Подпомага сърдечната дейност и оказва превенция срещу образуването на тромби. Джинджифил се използва от много хора за подобряване на настроението. Това става, поради съдържанието на цинеол – вещество, което намалява стреса.

Състав

Ginger (root) 250mg (5% gingerols 12.5mg). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 капсула до 3 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Biovea GINGER 250mg 120 Capsules - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.