Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЕВКАЛИПТ (1 течна унция) 30 мл

Цена: 16.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЕВКАЛИПТ (1 течна унция) 30 мл информация

Това много силно етерично масло често се използва в кремовете за мускули и стави, а също така в спрейове и соли, които помагат за прочистване на синусите и на дихателните органи.
Приложения:

Основно действие : Антисептично, бактерицидно, противовирусно, противовъзпалително, противопростудно, противоепидемиологично средство. Притежава противооточно, обезболяващо, дезодориращо, регенериращо действие, както и против изгаряния против ерозия.

Медицина: Помага при лечението на много заболявания на дихателната система, включително астма, настинка, кашлица и бронхит.
Козметично приложение: Противовъзпалително, антисептична средство, ефективно при акне, херпес, фурункулоза. Регенерира увредените участъци на кожата при изгаряния, травми, измръзване. Ликвидира пърхут, възпрепятства косопад.

Парфюмерия : Много сапуни, парфюми и лосиони се изработват от евкалиптово етерично масло. Малка капка от маслото върху шията може да се използва като парфюм.

Психо-емоционално въздействие: Стимулира логическото мислене, прояснява съзнанието, способства концентрацията на вниманието и съсредоточаването. Премахва астения, поишена уморяемост, сънливост и сутрешна раздразнителност.

Домакинство: С воден разтвор на евкалиптово етерично масло може да се почиства, дезинфекцира и да се премахват неприятните миризми. Бутилка спрей, напълнена с вода и 1-2 чаени лъжици масло, действа като естествен унищожител на бактерии и микроби. Впръсквайте във въздуха за освежаване на коридора или използвайте разтвор за поддържане на хигиената в санитарните помещения.

Смесване с други етерични масла : Въпреки че етеричните масла обикновено се смесват добре едно с друго, евкалиптовото се смесва особено добре с масло от тамян, мащерка, лавандула, лимонова трева, лимон и бор.

Състав

100% чисто Евкалиптово масло. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Продуктът се изработва по заявка !

Употреба

За ароматерапия

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЕВКАЛИПТ (1 течна унция) 30 мл - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.