Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЕВКАЛИПТ (1 течна унция) 30 мл

Цена: 16.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЕВКАЛИПТ (1 течна унция) 30 мл информация

Това много силно етерично масло често се използва в кремовете за мускули и стави, а също така в спрейове и соли, които помагат за прочистване на синусите и на дихателните органи.
Приложения:

Основно действие : Антисептично, бактерицидно, противовирусно, противовъзпалително, противопростудно, противоепидемиологично средство. Притежава противооточно, обезболяващо, дезодориращо, регенериращо действие, както и против изгаряния против ерозия.

Медицина: Помага при лечението на много заболявания на дихателната система, включително астма, настинка, кашлица и бронхит.
Козметично приложение: Противовъзпалително, антисептична средство, ефективно при акне, херпес, фурункулоза. Регенерира увредените участъци на кожата при изгаряния, травми, измръзване. Ликвидира пърхут, възпрепятства косопад.

Парфюмерия : Много сапуни, парфюми и лосиони се изработват от евкалиптово етерично масло. Малка капка от маслото върху шията може да се използва като парфюм.

Психо-емоционално въздействие: Стимулира логическото мислене, прояснява съзнанието, способства концентрацията на вниманието и съсредоточаването. Премахва астения, поишена уморяемост, сънливост и сутрешна раздразнителност.

Домакинство: С воден разтвор на евкалиптово етерично масло може да се почиства, дезинфекцира и да се премахват неприятните миризми. Бутилка спрей, напълнена с вода и 1-2 чаени лъжици масло, действа като естествен унищожител на бактерии и микроби. Впръсквайте във въздуха за освежаване на коридора или използвайте разтвор за поддържане на хигиената в санитарните помещения.

Смесване с други етерични масла : Въпреки че етеричните масла обикновено се смесват добре едно с друго, евкалиптовото се смесва особено добре с масло от тамян, мащерка, лавандула, лимонова трева, лимон и бор.

Състав

100% чисто Евкалиптово масло. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Продуктът се изработва по заявка !

Употреба

За ароматерапия