Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea DL-PHENYLALANINE (DLPA) 750mg

Цена: 29.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea DL-PHENYLALANINE (DLPA) 750mg информация

DL-фенилаланин Biovea : Увеличава психическата енергия, настроението .

Облекчаващият болката DLPA (DL-фенилааланин) Biovea съдържа две форми на аминокиселината фенилаланин. L-формата е естествено съдържащо се вещество в храни богати на протеини. Вярва се, че подкрепя химикалите в мозъка, които подобряват настроението, като допамин и норепинефрин. D-формата на фенилаланин е лабораторно синтезиран, като се смятa, че блокира ензими в нервната система, които усилват сигналите за болка. Хранителните добавки с DLPA съчетават L и D формите на фенилаланин, нанасящи мощен двустранен удар и бързо облекчават депресия и физически дискомфорт.

Защо да използваме DLPA Biovea ?

Добавките с DLPA най-често се използват, за да помогнат за подобряване на настроението и бодростта и/или облекчаване на болката. L-фенилаланин е изходно вещество на невротрансмитери(преносители на нервни импулси), които могат да повишат настроението, умствената енергия и състояние. D-фенилаланин подтиска разграждането на естествените болкоуспокояващи ендорфини, от което могат да се възползват хора с хронични болки, без страничните ефекти на лекарствата. DLPA може да работи много добре със следните продукти: жълт кантарион, SAMe, 5-HTP или ацетил-L-карнитин. DLPA може да се приема в комбинация с екстракт от лют червен пипер (Cayenne), или куркумин (Turrmeric) за намаляване на болката.

Изследванията показват, че DLPA Biovea може да бъде ефективна част от цялостната програма за борба с хроничната болка и да пребори и промените на настроението, в следствие на предменструален синдром. Някои източници твърдят, че DLPA може да увеличи енергията и пъргавината на ума, както и да повиши способността за съсредоточаване, при лица с дефицит на вниманието и хиперактивност .

За какво може да помогне DLPA Biovea ?

Лека нервни разстройства. Няколко клинични проучвания са изследвали ефекта върху настроението на добавки с DLPA. В едно проучване 12 от 20 депресирани мъже и жени, които са приели 75 до 200 мг DLPA на ден , съобщават, че след по-малко от 3 седмици са се почувствали по-добре.

Разсейва хроничната болка. Въпреки че са необходими повече изследвания, съществуват доказателства, че DLPA може да помогне за облекчаване на някои видове хронична болка, включително мускулни и постоянни болки, свързани със ставни проблеми. Предварителни данни показват, че DLPA взето с болкоуспокояващо може да увеличи ефикасността на конвенционалните лекарства и да намали дозата, необходима за намаляване на болката.

Засилване на концентрацията при дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHD). Някои изследваня показват, че пациенти с ADHD могат да имат по-ниски нива на аминокиселини като фенилаланин. Защитниците на твърденито показват способността на DLPA да повишава химикалите в мозъка, което води до подобрена концентрация при пациенти с ADHD.

Подобряване на външния вид при липса на пигментация на кожата, в комбинация с терапия с УВ лъчение, в няколко проучвания показва активиране на клеките, отговорни за пигментацията при деца и възрастни. По този начин, чрез активирането на тези клетки DLPA помага да се възвърне първоначалният цвят на кожата, при хора с бяла пигментация. И пероралните и локалните формули са показали ефикасност.

Намаляване симптомите на неврологични проблеми. Лимитирани изследвания показват, че DLPA може да помогне за подобряване на тремора, ходенето, словото , свързана с тези проблеми.

Състав

DL-фенилаланин 750 мг. Калций 54 мг Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер.

Употреба

Да се приемат от 1 до 3 таблетки дневно или според предписанието на лекар.

Biovea DL-PHENYLALANINE (DLPA) 750mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.