Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea DL-PHENYLALANINE (DLPA) 750mg

Цена: 29.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea DL-PHENYLALANINE (DLPA) 750mg информация

DL-фенилаланин Biovea : Увеличава психическата енергия, настроението .

Облекчаващият болката DLPA (DL-фенилааланин) Biovea съдържа две форми на аминокиселината фенилаланин. L-формата е естествено съдържащо се вещество в храни богати на протеини. Вярва се, че подкрепя химикалите в мозъка, които подобряват настроението, като допамин и норепинефрин. D-формата на фенилаланин е лабораторно синтезиран, като се смятa, че блокира ензими в нервната система, които усилват сигналите за болка. Хранителните добавки с DLPA съчетават L и D формите на фенилаланин, нанасящи мощен двустранен удар и бързо облекчават депресия и физически дискомфорт.

Защо да използваме DLPA Biovea ?

Добавките с DLPA най-често се използват, за да помогнат за подобряване на настроението и бодростта и/или облекчаване на болката. L-фенилаланин е изходно вещество на невротрансмитери(преносители на нервни импулси), които могат да повишат настроението, умствената енергия и състояние. D-фенилаланин подтиска разграждането на естествените болкоуспокояващи ендорфини, от което могат да се възползват хора с хронични болки, без страничните ефекти на лекарствата. DLPA може да работи много добре със следните продукти: жълт кантарион, SAMe, 5-HTP или ацетил-L-карнитин. DLPA може да се приема в комбинация с екстракт от лют червен пипер (Cayenne), или куркумин (Turrmeric) за намаляване на болката.

Изследванията показват, че DLPA Biovea може да бъде ефективна част от цялостната програма за борба с хроничната болка и да пребори и промените на настроението, в следствие на предменструален синдром. Някои източници твърдят, че DLPA може да увеличи енергията и пъргавината на ума, както и да повиши способността за съсредоточаване, при лица с дефицит на вниманието и хиперактивност .

За какво може да помогне DLPA Biovea ?

Лека нервни разстройства. Няколко клинични проучвания са изследвали ефекта върху настроението на добавки с DLPA. В едно проучване 12 от 20 депресирани мъже и жени, които са приели 75 до 200 мг DLPA на ден , съобщават, че след по-малко от 3 седмици са се почувствали по-добре.

Разсейва хроничната болка. Въпреки че са необходими повече изследвания, съществуват доказателства, че DLPA може да помогне за облекчаване на някои видове хронична болка, включително мускулни и постоянни болки, свързани със ставни проблеми. Предварителни данни показват, че DLPA взето с болкоуспокояващо може да увеличи ефикасността на конвенционалните лекарства и да намали дозата, необходима за намаляване на болката.

Засилване на концентрацията при дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHD). Някои изследваня показват, че пациенти с ADHD могат да имат по-ниски нива на аминокиселини като фенилаланин. Защитниците на твърденито показват способността на DLPA да повишава химикалите в мозъка, което води до подобрена концентрация при пациенти с ADHD.

Подобряване на външния вид при липса на пигментация на кожата, в комбинация с терапия с УВ лъчение, в няколко проучвания показва активиране на клеките, отговорни за пигментацията при деца и възрастни. По този начин, чрез активирането на тези клетки DLPA помага да се възвърне първоначалният цвят на кожата, при хора с бяла пигментация. И пероралните и локалните формули са показали ефикасност.

Намаляване симптомите на неврологични проблеми. Лимитирани изследвания показват, че DLPA може да помогне за подобряване на тремора, ходенето, словото , свързана с тези проблеми.

Състав

DL-фенилаланин 750 мг. Калций 54 мг Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер.

Употреба

Да се приемат от 1 до 3 таблетки дневно или според предписанието на лекар.