Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea CORDYCEPS 450mg 60 таблетки

Цена: 28.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea CORDYCEPS 450mg 60 таблетки информация

Кордицепс (Cordyceps sinensis) е едно от най-ценните тонизиращи средства на древното китайско билколечение. Според традиционните китайски текстове се е използвал с цел „подсилване на жизнената енергия” и особено за „изграждане на входа на жизнеността.” Днес той печели навсякъде широко признание като основно тонизиращо средство за атлетите от световна величина. В състава на кордицепс могат да бъдат открити 77 микро и макроелементи, над 80 фермента, множество незаменими (есенциални) аминокиселини и ненаситени мастни киселини, различни моно-, ди-, олиго- и полизахариди, бетакаротин (провитамин А), витамин С, B1, B2, B12, Е, K, цинк и селен, протеини и стероли.

Кордицепс вирее предимно на голяма надморска височина в Западен Китай. Уникалният продукт Кордицепс на Biovea използва специално приготвен мицел кордицепс. Кордицепс на Biovea осигурява същото количество екстракт от кордицепс CS-4 (стандартизиран 0.1% аденозин), използван във фармацевтичните изследвания. Той се съчетава с мицел кордицепс, който расте върху органичен кафяв ориз от спори, събрани от Хималаите. Тази комбинация осигурява пълен спектър от важните съставки на кордицепса.

Чрез допълнителен прием на Biovea® Cordyceps вие можете да следвате и изпълните целите си за добро физическо представяне и да поддържате стандартите си за победа високо – без значение какви предизвикателства срещате. Кордицепс е полезен с това, че помага за намаляване на нивата на холестерола.

Защо да приемаме Кордицепс на Biovea?

  • Високоефективно средство за имунологично регулиране, притежава огромни адаптогенни свойства – в зависимост от началното състояние на човек, той може да повиши намалелия имунитет, както и да намали проявлението на излишно повишеният имунитет (имуномодулатор).
  • натурален антибиотик. Оказва бактериологично въздействие на няколко патогенни бактерии: като пневмококи, стрептококи, златисти стафилококи. Притежава противовъзпалително действие, аналогично на това на хормоните, като не им отстъпва по ефикасност. В това си качество Кордицепс не отстъпва, дори надвишава по ефективност хидрокортизона.
  • Осъществява продължително умерено разширение на кръвоносните съдове, което значително подобрява кръвоснабдяването на сърдечните мускули и други органи, а това, на свой ред, предотвратява образуването на тромби и служи за профилактика на такива състояния като инфаркт на миокарда, сърдечни проблеми, проблеми на черния дроб, бъбреците, белите дробове и т.н. Притежава антиоксидантно действие.
  • Повишава устойчивостта на организма към кислороден глад, повишава работоспособността.
  • Намалява нивото на липидите в кръвта, регулира баланса на калция и фосфора в кръвта.
  • Активно изкарва от организма токсичните вещества, остатъци от лекарствени препарати.
  • Подобрява функцията на черния дроб, бъбреците, белите дробове и обмена в тъканите на всички други органи.
  • Регулира броя на тромбоцитите в кръвта. 
  • Оказва антиканцерогенно въздействие, чрез подобряване състоянието на поразения орган, а също така стимулира активността на левкоцитите, което смекчава страничното въздействие на радиотерапията.

Състав

Калций 59 мг; Фосфати (калциеви) 45 мг; стандартизиран екстракт от Кордицепс мицел (0.1% аденозин) 600 мг; Кордицепс мицел300 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 таблетки 2-4 пъти дневно между храненията или според предписанието на лекар.