Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea CORDYCEPS 450mg 60 таблетки

Цена: 28.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea CORDYCEPS 450mg 60 таблетки информация

Кордицепс (Cordyceps sinensis) е едно от най-ценните тонизиращи средства на древното китайско билколечение. Според традиционните китайски текстове се е използвал с цел „подсилване на жизнената енергия” и особено за „изграждане на входа на жизнеността.” Днес той печели навсякъде широко признание като основно тонизиращо средство за атлетите от световна величина. В състава на кордицепс могат да бъдат открити 77 микро и макроелементи, над 80 фермента, множество незаменими (есенциални) аминокиселини и ненаситени мастни киселини, различни моно-, ди-, олиго- и полизахариди, бетакаротин (провитамин А), витамин С, B1, B2, B12, Е, K, цинк и селен, протеини и стероли.

Кордицепс вирее предимно на голяма надморска височина в Западен Китай. Уникалният продукт Кордицепс на Biovea използва специално приготвен мицел кордицепс. Кордицепс на Biovea осигурява същото количество екстракт от кордицепс CS-4 (стандартизиран 0.1% аденозин), използван във фармацевтичните изследвания. Той се съчетава с мицел кордицепс, който расте върху органичен кафяв ориз от спори, събрани от Хималаите. Тази комбинация осигурява пълен спектър от важните съставки на кордицепса.

Чрез допълнителен прием на Biovea® Cordyceps вие можете да следвате и изпълните целите си за добро физическо представяне и да поддържате стандартите си за победа високо – без значение какви предизвикателства срещате. Кордицепс е полезен с това, че помага за намаляване на нивата на холестерола.

Защо да приемаме Кордицепс на Biovea?

  • Високоефективно средство за имунологично регулиране, притежава огромни адаптогенни свойства – в зависимост от началното състояние на човек, той може да повиши намалелия имунитет, както и да намали проявлението на излишно повишеният имунитет (имуномодулатор).
  • натурален антибиотик. Оказва бактериологично въздействие на няколко патогенни бактерии: като пневмококи, стрептококи, златисти стафилококи. Притежава противовъзпалително действие, аналогично на това на хормоните, като не им отстъпва по ефикасност. В това си качество Кордицепс не отстъпва, дори надвишава по ефективност хидрокортизона.
  • Осъществява продължително умерено разширение на кръвоносните съдове, което значително подобрява кръвоснабдяването на сърдечните мускули и други органи, а това, на свой ред, предотвратява образуването на тромби и служи за профилактика на такива състояния като инфаркт на миокарда, сърдечни проблеми, проблеми на черния дроб, бъбреците, белите дробове и т.н. Притежава антиоксидантно действие.
  • Повишава устойчивостта на организма към кислороден глад, повишава работоспособността.
  • Намалява нивото на липидите в кръвта, регулира баланса на калция и фосфора в кръвта.
  • Активно изкарва от организма токсичните вещества, остатъци от лекарствени препарати.
  • Подобрява функцията на черния дроб, бъбреците, белите дробове и обмена в тъканите на всички други органи.
  • Регулира броя на тромбоцитите в кръвта. 
  • Оказва антиканцерогенно въздействие, чрез подобряване състоянието на поразения орган, а също така стимулира активността на левкоцитите, което смекчава страничното въздействие на радиотерапията.

Състав

Калций 59 мг; Фосфати (калциеви) 45 мг; стандартизиран екстракт от Кордицепс мицел (0.1% аденозин) 600 мг; Кордицепс мицел300 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 таблетки 2-4 пъти дневно между храненията или според предписанието на лекар.

Biovea CORDYCEPS 450mg 60 таблетки - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.