Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea COMPLETE MULTI-VITAMIN 120 Tablets

Цена: 46.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea COMPLETE MULTI-VITAMIN 120 Tablets информация

Complete Multi-Vitamin на BIOVEA е универсална формула с висока потенция, комбинираща богата гама от хранителни вещества само в една таблетка за еднократен дневен прием. Включва витамини, които са водоразтворими, като витамин С, биотин и витамините от В групата, тиамин (B-1), рибофлавин (B-2), ниацин (B-3), пантотенова киселина (B-5), пиридоксин (B-6) и цианокобаламин (B-12). Организма не може да ги запасява в необходимите количества и затова е необходимо да се допълват през целия ден.

Формулата съдържа още и мастноразтворимите витамини А и Е, които се складират на редица места в целия организъм, включително и в мастната тъкан. Освен това вашето тяло се нуждае и от минерали като цинк и мед, които регулират клетъчната функция и служат като градивни елементи на клетките и органите.

Защо да приемате Complete Multi-Vitamin на Biovea?

Всеизвестен факт е, че витамините и минералите в точните количества участват в редица биологични процеси като растежа, храносмилането, умствената активност и противодействието на инфекции. Определени хранителни вещества позволяват на вашето тяло да използват въглехидратите, мазнините и протеините, тъй като влизат в ролята на катализатори, които стартират или ускоряват химичните реакции в целия организъм. Така че, ако изчерпите определени хранителни вещества, които са необходими за всеобщо стимулиране – от нивата на енергия до функцията на мозъка, това, което трябва да направите е да си ги набавите и ще почувствате разликата!

Продуктите, съдържащи витамини и минерали са по-важни от всякога в съвременния забързан свят. В натовареното си ежедневие сме изложени на многобройни токсини, които са станали част от модерния живот. Пълноценното хранене ни защитава от околната среда и старостта, но само ако всички спомагателни фактори са налице. Можем ли да получим всички хранители вещества, от които се нуждаем, от храната? Е, неопровержим факт е, че храната не е такава, каквато е била преди 100 години, дори преди 50 години. Растенията, от които се произвеждат много от храните се отглеждат в други страни, където се складират с месеци и губят хранителната си стойност заради окисляването. Освен това е нещо обичайно да се отглеждат храни на изтощени почви година след година.

Големи медицински институти като Клиника „Майо” и основните медицински журнали потвърждават, че приемът на качествени продукти, съдържащи мултивитамини и минерали, помага за контролирането на здравословни проблеми, които не се повлияват от други видове лечения.

Състав

Витамин A (83% beta-carotene) 15,000IU; Витамин C 250mg; Витамин D (cholecalciferol) 400IU; Витамин E (d-alpha tocopherol) 150IU; Тиамин (Витамин B1) 75mg; Рибофлавин (Витамин B2) 75mg; Ниацин (Витамин B3) 75mg; Холин (Витамин B4) 31mg; Pantothenic Acid (Витамин B5) 75mg; Витамин B6 (pyridoxine HCL) 75mg; Biotin (Витамин B7) 300mcg; Inositol (Витамин B8) 75mg; Folic acid (Витамин B9)  400mcg; Витамин B12 (cyanocobalamin) 75mcg; Калций (calcium citrate) 20mg; Желязо 1.3mg; Йод 159mcg; Магнезий (magnesium citrate) 10mg; Цинк 10mg; Селен 25mcg; Мед 1mg; Манган 1mg; Хром 25mcg; Молибден 27mcg; Калий 1.8mg; PABA 75mg; Бетаин 25mg; Citrus Bioflavonoids 25mg; Rutin 25mg; Hesperidin 5mg; Бор 500mcg.

Употреба

Да се приема 1 капсула дневно или според предписанието на лекар.