Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea COMPLETE MULTI-VITAMIN 120 Tablets

Цена: 46.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea COMPLETE MULTI-VITAMIN 120 Tablets информация

Complete Multi-Vitamin на BIOVEA е универсална формула с висока потенция, комбинираща богата гама от хранителни вещества само в една таблетка за еднократен дневен прием. Включва витамини, които са водоразтворими, като витамин С, биотин и витамините от В групата, тиамин (B-1), рибофлавин (B-2), ниацин (B-3), пантотенова киселина (B-5), пиридоксин (B-6) и цианокобаламин (B-12). Организма не може да ги запасява в необходимите количества и затова е необходимо да се допълват през целия ден.

Формулата съдържа още и мастноразтворимите витамини А и Е, които се складират на редица места в целия организъм, включително и в мастната тъкан. Освен това вашето тяло се нуждае и от минерали като цинк и мед, които регулират клетъчната функция и служат като градивни елементи на клетките и органите.

Защо да приемате Complete Multi-Vitamin на Biovea?

Всеизвестен факт е, че витамините и минералите в точните количества участват в редица биологични процеси като растежа, храносмилането, умствената активност и противодействието на инфекции. Определени хранителни вещества позволяват на вашето тяло да използват въглехидратите, мазнините и протеините, тъй като влизат в ролята на катализатори, които стартират или ускоряват химичните реакции в целия организъм. Така че, ако изчерпите определени хранителни вещества, които са необходими за всеобщо стимулиране – от нивата на енергия до функцията на мозъка, това, което трябва да направите е да си ги набавите и ще почувствате разликата!

Продуктите, съдържащи витамини и минерали са по-важни от всякога в съвременния забързан свят. В натовареното си ежедневие сме изложени на многобройни токсини, които са станали част от модерния живот. Пълноценното хранене ни защитава от околната среда и старостта, но само ако всички спомагателни фактори са налице. Можем ли да получим всички хранители вещества, от които се нуждаем, от храната? Е, неопровержим факт е, че храната не е такава, каквато е била преди 100 години, дори преди 50 години. Растенията, от които се произвеждат много от храните се отглеждат в други страни, където се складират с месеци и губят хранителната си стойност заради окисляването. Освен това е нещо обичайно да се отглеждат храни на изтощени почви година след година.

Големи медицински институти като Клиника „Майо” и основните медицински журнали потвърждават, че приемът на качествени продукти, съдържащи мултивитамини и минерали, помага за контролирането на здравословни проблеми, които не се повлияват от други видове лечения.

Състав

Витамин A (83% beta-carotene) 15,000IU; Витамин C 250mg; Витамин D (cholecalciferol) 400IU; Витамин E (d-alpha tocopherol) 150IU; Тиамин (Витамин B1) 75mg; Рибофлавин (Витамин B2) 75mg; Ниацин (Витамин B3) 75mg; Холин (Витамин B4) 31mg; Pantothenic Acid (Витамин B5) 75mg; Витамин B6 (pyridoxine HCL) 75mg; Biotin (Витамин B7) 300mcg; Inositol (Витамин B8) 75mg; Folic acid (Витамин B9)  400mcg; Витамин B12 (cyanocobalamin) 75mcg; Калций (calcium citrate) 20mg; Желязо 1.3mg; Йод 159mcg; Магнезий (magnesium citrate) 10mg; Цинк 10mg; Селен 25mcg; Мед 1mg; Манган 1mg; Хром 25mcg; Молибден 27mcg; Калий 1.8mg; PABA 75mg; Бетаин 25mg; Citrus Bioflavonoids 25mg; Rutin 25mg; Hesperidin 5mg; Бор 500mcg.

Употреба

Да се приема 1 капсула дневно или според предписанието на лекар.

Biovea COMPLETE MULTI-VITAMIN 120 Tablets - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.