Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea COENZYME Q10 (CoQ10) 60mg & RED YEAST RICE

Цена: 42.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea COENZYME Q10 (CoQ10) 60mg & RED YEAST RICE информация

Основната функция на CoQ10 е да бъде катализатор на обмяната на веществата – сложна верига от химични реакции, по време на които храната се разгражда до пакети енергия, които организмът използва. Той отговаря за производството на над 90% от цялата ни жизнена енергия. Коензим Q10 е мощен мастноразтворим антиоксидант, спомагайки за неутрализиране на вредните за клетката свободни радикали, има своята роля в превенция от онкологични и сърдечно-съдови проблеми. Укрепва сърцето и кръвообращението при остра сърдечна недостатъчност и слаб сърдечен мускул , понижава високото кръвно налягане.

Какво е Червен ориз и как действа?

Червеният ориз е уникален продукт, растящ в Китай и успешно използващ се в Азиатската традиционна медицина. Получава се чрез ферментацията на червени оризови дрожди (Monascus purpureus) с бял ориз. Съдържа нишесте, протеини, фибри, стероли и мастни киселини. Червеният ориз ефективно намалява нивата на холестерол по естествен път, като редуцира синтеза му в черния дроб, без да го засяга или да предизвиква проблеми с него. В изследване, проведено от UCLA, училището по медицина изследва използването на червения ориз при 83 участници с висок холестерол. Едни от участниците са получавали 2,4 грама на ден червени зърна ориз, а други плацебо. След изтичане на 12 седмици, се наблюдава значително намаляване на общия холестерол, LDL холестерол и триглицеридите нива на участниците, получавали таблетки червен ориз в сравнение с тези, приемали плацебо. HDL холестерол не е бил засегнат в това проучване.

Червените оризови дрожди стимулират кръвообращението и храносмилането, като помагат при храносмилателни проблеми и успокоява стомаха. Подкрепя функцията на далака и пречистват кръвта.

Състав

Коензим Q10 60mg; Дрожди от червен ориз (Red Yeast Rice Powder (Monascus Purpureus)) 600mg

Опаковка: 60 софтгел капсули в контейнер

Употреба

Употреба: Да се приема 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар. Усвояването на Q10 се подобрява значително, ако се приема с мастни киселини или Алфа Липоева Киселина. За дълготраен ефект и намаляване нивата на холестерол приемайте продукта редовно между 8 и 12 седмици.

Да не се комбинира с лекарства за холестерол, освен ако не е по предписание на лекар.