Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea COENZYME Q10 (CoQ10) 60mg & RED YEAST RICE

Цена: 42.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea COENZYME Q10 (CoQ10) 60mg & RED YEAST RICE информация

Основната функция на CoQ10 е да бъде катализатор на обмяната на веществата – сложна верига от химични реакции, по време на които храната се разгражда до пакети енергия, които организмът използва. Той отговаря за производството на над 90% от цялата ни жизнена енергия. Коензим Q10 е мощен мастноразтворим антиоксидант, спомагайки за неутрализиране на вредните за клетката свободни радикали, има своята роля в превенция от онкологични и сърдечно-съдови проблеми. Укрепва сърцето и кръвообращението при остра сърдечна недостатъчност и слаб сърдечен мускул , понижава високото кръвно налягане.

Какво е Червен ориз и как действа?

Червеният ориз е уникален продукт, растящ в Китай и успешно използващ се в Азиатската традиционна медицина. Получава се чрез ферментацията на червени оризови дрожди (Monascus purpureus) с бял ориз. Съдържа нишесте, протеини, фибри, стероли и мастни киселини. Червеният ориз ефективно намалява нивата на холестерол по естествен път, като редуцира синтеза му в черния дроб, без да го засяга или да предизвиква проблеми с него. В изследване, проведено от UCLA, училището по медицина изследва използването на червения ориз при 83 участници с висок холестерол. Едни от участниците са получавали 2,4 грама на ден червени зърна ориз, а други плацебо. След изтичане на 12 седмици, се наблюдава значително намаляване на общия холестерол, LDL холестерол и триглицеридите нива на участниците, получавали таблетки червен ориз в сравнение с тези, приемали плацебо. HDL холестерол не е бил засегнат в това проучване.

Червените оризови дрожди стимулират кръвообращението и храносмилането, като помагат при храносмилателни проблеми и успокоява стомаха. Подкрепя функцията на далака и пречистват кръвта.

Състав

Коензим Q10 60mg; Дрожди от червен ориз (Red Yeast Rice Powder (Monascus Purpureus)) 600mg

Опаковка: 60 софтгел капсули в контейнер

Употреба

Употреба: Да се приема 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар. Усвояването на Q10 се подобрява значително, ако се приема с мастни киселини или Алфа Липоева Киселина. За дълготраен ефект и намаляване нивата на холестерол приемайте продукта редовно между 8 и 12 седмици.

Да не се комбинира с лекарства за холестерол, освен ако не е по предписание на лекар.

Biovea COENZYME Q10 (CoQ10) 60mg & RED YEAST RICE - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.