Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea COCONUT WATER POWDER 600mg

Цена: 32.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea COCONUT WATER POWDER 600mg информация

Кокосова вода на прах Biovea е естествена добавка, извлечена от чиста кокосова вода,която включва пет ключови електролита: натрий, магнезий, калций, калий, и фосфор. Тези електролити лесно се абсорбират в тялото, и предоставят бърза хидратация, витамини, и минерали. С естествено ниско съдържание на захар, липса на холестерол и мазнини, кокосовата вода на прах е здравословно допълнение към вашата диета, може да помогне за понижаване на кръвното налягане, стимулира енергията на тялото и ума, укрепва имунитета, хидратира, и благоприятства здравословно храносмилане.

В продължение на години, Югоизточна Азия и Карибите се радват на хранителните и жаждо-охлаждащи ползи от кокосова вода. Тя съдържа високи нива на всички съществени за здравето естествени съставки и традиционно се използва за повишаване на енергията. Може да се използва като алтернатива на водата, като от съществено значение е съдържанието в нея на калий и натрий. Хората както в миналото, така и сега, пият кокосова вода, за да подобрят възстановяването на мускулите след тежък труд или упражнения.

Кокосова вода на прах от BIOVEA идва под формата на капсули, а не на пудра, която изисква смесване с вода. Въпреки това, ползите от кокосова вода са еднакви и в двата случая. Идеален за хора, които не харесват вкуса на кокосова вода, кокосова вода прах на капсули нормално се усвояват, напълно от организма.

Здравните ползи от кокосова вода прах:

Понижаване на кръвното налягане: Високо съдържание на основни електролити в кокосовата вода на прах може ефективно да балансира нивата на кръвното налягане. Намалява симптомите, свързани със стреса.

Повишаване на енергийните нива: електролити, витамини и минерали, открити в кокосовата вода на прах може да стимулират обмяната на веществата, за да се подпомогне поддържането на здравословно тегло, увеличаване на енергията и подобряване на умствената дейност.

Да регулира холестерола: Проучвания показват че кокосовата вода може да повлияе за понижаване на „лошият“ холестерол и повишаване на „добрия“.

Електролити: кокосова вода прах, може да повиши електролитното съдържание в организма. Това позволява на тялото да поддържа здравословни нива на натрий и калий, необходими хранителни вещества, които помагат за подкрепа на нервите, сърцето и мускулни клетки.

Състав

Coconut Water Powder Кокосова вода на прах (CocoMineral™) 600mg

Опаковка : 60 капсули в опаковка

Употреба

Да се приемат от 3 до 6 капсули на ден, за предпочитане с храната, или според предписанието на лекар