Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea COCONUT WATER POWDER 600mg

Цена: 32.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea COCONUT WATER POWDER 600mg информация

Кокосова вода на прах Biovea е естествена добавка, извлечена от чиста кокосова вода,която включва пет ключови електролита: натрий, магнезий, калций, калий, и фосфор. Тези електролити лесно се абсорбират в тялото, и предоставят бърза хидратация, витамини, и минерали. С естествено ниско съдържание на захар, липса на холестерол и мазнини, кокосовата вода на прах е здравословно допълнение към вашата диета, може да помогне за понижаване на кръвното налягане, стимулира енергията на тялото и ума, укрепва имунитета, хидратира, и благоприятства здравословно храносмилане.

В продължение на години, Югоизточна Азия и Карибите се радват на хранителните и жаждо-охлаждащи ползи от кокосова вода. Тя съдържа високи нива на всички съществени за здравето естествени съставки и традиционно се използва за повишаване на енергията. Може да се използва като алтернатива на водата, като от съществено значение е съдържанието в нея на калий и натрий. Хората както в миналото, така и сега, пият кокосова вода, за да подобрят възстановяването на мускулите след тежък труд или упражнения.

Кокосова вода на прах от BIOVEA идва под формата на капсули, а не на пудра, която изисква смесване с вода. Въпреки това, ползите от кокосова вода са еднакви и в двата случая. Идеален за хора, които не харесват вкуса на кокосова вода, кокосова вода прах на капсули нормално се усвояват, напълно от организма.

Здравните ползи от кокосова вода прах:

Понижаване на кръвното налягане: Високо съдържание на основни електролити в кокосовата вода на прах може ефективно да балансира нивата на кръвното налягане. Намалява симптомите, свързани със стреса.

Повишаване на енергийните нива: електролити, витамини и минерали, открити в кокосовата вода на прах може да стимулират обмяната на веществата, за да се подпомогне поддържането на здравословно тегло, увеличаване на енергията и подобряване на умствената дейност.

Да регулира холестерола: Проучвания показват че кокосовата вода може да повлияе за понижаване на „лошият“ холестерол и повишаване на „добрия“.

Електролити: кокосова вода прах, може да повиши електролитното съдържание в организма. Това позволява на тялото да поддържа здравословни нива на натрий и калий, необходими хранителни вещества, които помагат за подкрепа на нервите, сърцето и мускулни клетки.

Състав

Coconut Water Powder Кокосова вода на прах (CocoMineral™) 600mg

Опаковка : 60 капсули в опаковка

Употреба

Да се приемат от 3 до 6 капсули на ден, за предпочитане с храната, или според предписанието на лекар

Biovea COCONUT WATER POWDER 600mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.