Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea Детски мултивитамини 45 таблетки

Цена: 18.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea Детски мултивитамини 45 таблетки информация

Детски мултивитамини Biovea е чудесна на вкус дъвчаща таблетка, съдържаща витамините, минералите и хранителните вещества, необходими на децата, за да растат здрави и силни. Включеният комплекс от супер храни е внимателно подбран с цел оптимизация на формулата и набавянето на важни хранителни вещества.

Органичните витамини са създадени чрез комбинирането на съставките с хранителни вещества, като се използват като основа за формулата. Включват се билки, ензими, плодове, растения и други. Чрез изследвания е доказано, че такава комбинация увеличава нивото на усвояване и оползотворяване на всичките съдържащи се компоненти. Постига се и синергичен ефект, усилващ действието на формулата като цяло. В голяма степен витамините базирани на хранителни вещества са по-достъпни и усвояеми за организма и съответно по-ефективни. Те са най-висококачествените хранителни добавки на пазара.

В идеалния случай здравите деца трябва да получават достатъчно хранителни вещества чрез храната. Но понякога те са злояди, а в съвременното трескаво ежедневие ни остава малко време за балансирана храна. За да компенсирате липсата на важни витамини, минерали и хранителни вещества в следствие на непълноценната диета на детето използвайте Children’s Multivitamin Biovea. Той е основна хранителна добавка за голяма част от децата. Деца, които са вегетарианци или са чувствителни към определени храни се нуждаят от допълнителен всекидневен прием на витамини и минерали, за да запълнят своята препоръчителна дневна доза.

Какви хранителни добавки трябва да приемат децата?

  • Витамин C: Децата, които пренебрегват плодовете и зеленчуците, може би не получават достатъчно витамин С, който е важен за имунната система и за съединителните тъкани. Витамин С ни защитава от вредните свободни радикали и е жизненоважен за мозъчната функция.
  • Витамин В-комплекс: Витамини от група В изпълнява няколко функции, някои от които са свързани с обмяната на въглехидратите. Дете, в чиято храна преобладава рафинираната захар и скорбялата, може да има недостиг на тези важни витамини от група В.
  • Минерали: Някои специалисти смятат, че минералите са се изчерпали от почвите и затова плодовете и зеленчуците не съдържат достатъчно количество минерали. Калцият и магнезият са важни за костите, нервите и мускулите, а цинкът - за нашата имунна система.

Състав

Витамин A (beta carotene) 5000IU; Витамин C 60mg; Витамин D 400 IU; Витамин E 30IU; Thiamin (Витамин B1) 1.5mg; Riboflavin (Витамин B2) 1.7mg; Niacin (Витамин B3) 20mg; Холин (Витамин B4) 10mcg; Pantothenic Acid (Витамин B5) 10mg; Витамин B6 (pyridoxine HCI) 2mg; Inositol (Витамин B8) 10mcg; Folic Acid (Витамин B9) 10mcg; Витамин B12 6mcg; Biotin (Витамин B7) 50mcg; Калций 20mcg; Желязо 5mg; Йод 100mcg; Магнезий 10mg; Цинк 3mg; Мед 50mcg; Манган 50mcg; Калий 1mg; PABA 400mcg; Ликопен 250mcg; Лутеин 250mcg; Бленд суперхрани (ябълка, папая, ананас, лимонови биофлавоноиди, спирулина, слънчогледово масло, оризови трици, цвекло, броколи, кафяв ориз, морков, манго, червена боровинка, шипка, спанак, ацерола 300mg

Употреба

Да се приемат 1-2 дъвчащи таблетки дневно или според предписанието на лекар

Опаковка: 45 дъвчащи таблетки в контейнер