Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea CALCIUM D-GLUCARATE 500mg

Цена: 63.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea CALCIUM D-GLUCARATE 500mg информация

Biovea е горда да въведе хранително вещество, което може да помогне на тялото да премахне излишния естроген, като по този начин доставя облекчение на естроген-чувствителните тъкани.

Едно от най-деликатно балансиращите действия на живота е приливите и отливите на хормони, които постоянно се произвеждат в човешкото тяло. Произведени от жлезите с вътрешна секрация, хормоните пътуват из тялото, общуват един с друг, тъй като те насочват клетъчната активност. Например хипоталамуса следи хормоналните нива в организма. Той сигнализира на хипофизата, съветва да изпращя съобщения до яйчниците, да произведат или да спрат произдводството на естроген.

Премахването на излишния естроген може да бъде направено от натуралното вещество, наречено Калциев D-Гюкарат (CDG), защото то потиска бета-глюкуронидазната активност в организма. Това означава, че естрогенът остава свързан , намалява общото му натрупване в организма. По време на клиничните изпитания, тъкани, които са чувствителни към излишните хормони, като тъкънта на гърдата, черния дроб и белите дробове е доказано, че отговарят положително на CDG. Калциевият D-Гюкарат естествено се съдържа в малко количества в организма, също така се среща в голямо разнообразие от плодове и зеленчуци, като портокали, броколи, моркови, спанак, ябълки. Доказано е, че с Витамин А имат синергичен ефект. Всяка 500 милиграмова таблетка от Biovea Калциев D-Гюкарат е еквивалентна на активността на фитонутриентите на 37 килограма пресни плодове и зеленчуци. Предписанията за превантивна употреба са от 3 до 4,5 гр дневно. До сега не са доказани никакви токсчни ефекти.

Ново изследване хвърля светлина върху значението на правилния хормонален баланс за нашето здраве,жизнено важно е да се предпазим от нарастващото претоварване с естрогенът, с който се срещаме всеки ден. Калциевият D-Гюкарат на Biovea е хранително вещество, което може да доведе до реална промяна в живота ни.

Състав

Калций (от 1000 мг Калциев D-глюкарат) 124 мг.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер.

Употреба

Да се приемат 2 таблетки 3 пъти дневно, с храна или посред предписанието на лекар.