Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea BOSWELLIA - 250mg

Цена: 25.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea BOSWELLIA - 250mg информация

Босвелия е мощен и естествен противовъзпалител без никакви негативни странични ефекти. Екстрактът от кората на индийското дърво Boswellia serrata съдейства и за предпазване на хрущяла от разрушаване.

Boswellia serrata е била използвана от хиляди години от индийците от болки в ставите до стомашно разстройство. Съществуват научни изследвания които показват, че екстрактът от босвелия има множество положителни ефекти върху организма.

Проучванията показват, че босвеличната киселина има противовъзпалително действие - много прилича на конвенционалните нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС), използвани при възпалителни процеси. Босвелия потиска определени хормоноподобни вещества, които са един от основните фактори за възникването на възпалителните процеси. Като противовес на нестероидни противовъзпалителни средства, дългосрочната употреба на боселия не изглежда да предизвика дразнене или язви на стомаха.

Босвеличната киселина се смята, че оказва противовъзпалителен ефект чрез предотвратяване на разпределението на съединителната тъкан, както и чрез увеличаване на кръв към съединителните тъкани. Босвелиевите киселини възпрепятстват проникването на левкоцити в ставната течност и намаляват степента на увреждане на ставния хрущял. При едно проучване босвелия дава по-добри резултати, в сравнение с противовъзпалителните лекарства, изписвани за остео и ревматоидно артритни болки. Като цяло действа за намаляване на болката.

Защо трябва да приемете босвелия Biovea ?

  • Стандартизирана да съдържат 65% босвелична киселина; Може да намали броя на астматичните пристъпи
  • Може да намали артритни болки; Помага да се предотврати влошаването на хрущяла и свързващата тъкан
  • Използва се при симптомите на чревни възпалителни реакции, подуване на червата
  • Спомага за осигуряване на значителни количества от основните вещества, необходими за физиологичната структура и активност на ставния хрущял; Оказва благоприятно влияние върху ставните функции (намаляване на ставната скованост)
  • Подходящ е при преждевременно “износване” на ставите и гръбначния стълб, при усилено натоварване на носещите стави (при тежък физически труд, спортисти, наднормено телесно тегло) и след травми на опорно-двигателния апарат
  • Подпомага механичните свойства и издръжливостта на ставите.

Състав

Босвелия 250 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Употреба

Да се приема 1 капсула три до пет пъти на ден или според предписанието на лекар.

Biovea BOSWELLIA - 250mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.