Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea BETA-SITOSTEROL 113mg

Цена: 34.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea BETA-SITOSTEROL 113mg информация

Biovea Бета-ситостеролът е субстанция, която се съдържа в растенията. Химиците го наричат „растителен стеролов естер”. Той се съдържа в плодовете, зеленчуците, ядките и семената. Фитостеролите са естествени съединения в много зеленчуци и зърна. Предварителни научни изследвания сочат, че растителните фитостероли имат способността да контролират холестерола, когато се консумират с храната. Затова могат да бъдат използвани като част от диетична програма за поддържане на ниските нива на холестерол.

Biovea Бета-ситостеролът е подобен на холестерола. Той може да намали нивата на холестерола чрез ограничаване на количеството холестерол, който навлиза в тялото. Някои мъже използват бета-ситостерола при увеличена простата . Той се прикачва към простата, за да намали подуването (възпалението).

Biovea Бета-ситостерол също се използва при сърдечни проблеми, за усилване на имунната система, както и при камъни в жлъчката, простуда и грип , ставни проблеми, дихателни, кожни, алергии, менопауза, косопад, мигреннозни състояния, синдром на хроничната умора.

Състав

Растителни стероли (Кампестерол, Стигмастерол, Ситостерол, Кампестанол) 860 мг, бета-Ситостерол 340 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 90 таблетки в контейнер

Употреба

Да се приемат 3 таблетки дневно с храна или според предписанието на лекар.