Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea BETA-SITOSTEROL 113mg

Цена: 34.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea BETA-SITOSTEROL 113mg информация

Biovea Бета-ситостеролът е субстанция, която се съдържа в растенията. Химиците го наричат „растителен стеролов естер”. Той се съдържа в плодовете, зеленчуците, ядките и семената. Фитостеролите са естествени съединения в много зеленчуци и зърна. Предварителни научни изследвания сочат, че растителните фитостероли имат способността да контролират холестерола, когато се консумират с храната. Затова могат да бъдат използвани като част от диетична програма за поддържане на ниските нива на холестерол.

Biovea Бета-ситостеролът е подобен на холестерола. Той може да намали нивата на холестерола чрез ограничаване на количеството холестерол, който навлиза в тялото. Някои мъже използват бета-ситостерола при увеличена простата . Той се прикачва към простата, за да намали подуването (възпалението).

Biovea Бета-ситостерол също се използва при сърдечни проблеми, за усилване на имунната система, както и при камъни в жлъчката, простуда и грип , ставни проблеми, дихателни, кожни, алергии, менопауза, косопад, мигреннозни състояния, синдром на хроничната умора.

Състав

Растителни стероли (Кампестерол, Стигмастерол, Ситостерол, Кампестанол) 860 мг, бета-Ситостерол 340 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 90 таблетки в контейнер

Употреба

Да се приемат 3 таблетки дневно с храна или според предписанието на лекар.

Biovea BETA-SITOSTEROL 113mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.