Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea BETA CAROTENE 25,000 IU

Цена: 30.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea BETA CAROTENE 25,000 IU информация

Против стареене и силен антиоксидант. Помага за силна имунна система. Забавя развитието на свързани с възрастта увреждания на очите. Ниските нива на бета-каротин са свързани с по-голям риск от някои видове онкологични проблеми. Намалява риска от сърдечно-съдови и дихателни проблеми. Предпазва кожата от слънчево изгаряне.

Бета-каротинът, познат като изходно вещество на витамин А е важен антиоксидант, който предпазва от вредните свободни радикали, рушащи организма. Той принадлежи към групата на растителните съединения, наречени каротеноиди - пигментите, които придават жълтия, оранжевия и червения цвят на плодовете и зеленчуците. Това е каротеноидът, който присъства най-много в човешката храна и се счита за най-важния каротеноид за човека.

Защо да приемаме бета-каротин Biovea?

Очно здраве: Възрастовата дегенерация на макулата (централната част на ретината) - е най-честата причина за необратимата слепота в развиващите се страни, свързана с неспособността за четене, разпознаване на лица, шофиране и др. Ако се приема повече храна, богата на бета-каротин, витамин С и Е, в значителна степен може да се намали риска от развитието й.

Антиоксидантни свойства: През последните години каротеноидите, съдържащи бета-каротин са обект на сериозни научни изследвания като потенциални противоракови и подмладяващи съединения. Бета-каротинът Biovea е мощен антиоксидант, защитаващ клетките на организма от вредите, нанасяни от свободните радикали. Той също е един от каротеноидите, за които се смята, че подпомагат функцията на имунната система.

Превенция на онкологични усложнения: В допълнение към тяхната антиоксидантна и имуностимулираща дейност, каротеноидите, съдържащи бета-каротин, показват способност да стимулират междуклетъчните връзки. Днес учените смятат, че е възможно лошата връзка между клетките да е една от причините за бързия растеж на клетките – състояние, което води до онкологични промени. Каротеноидите съдействат за правилната комуникация между клетките.

Хора, които не консумират достатъчно зеленчуци с бета-каротин, може да развият дефицит на витамин А. Хора в напреднала възраст с диабет от тип 2 показват значително намаляване на нивата на каротеноиди в кръвта, независимо от начина си на хранене.

Състав

Vitamin A (100% Beta Carotene) 25,000 IU.

Употреба

Да се приема 1 капсула дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Biovea BETA CAROTENE 25,000 IU - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.