Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ALOE VERA JUICE ORGANIC 946ml

Цена: 18.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

ALOE VERA JUICE ORGANIC 946ml информация

Оказва общоукрепващ, имуностимулиращ и антиоксидантен ефект. Действа антибактериално и противовъзпалително. Спомага за намаляване нивата на холестерола, кръвната захар и високото кръвно налягане. Предпазва от появата на диабет. Оказва подкрепа на храносмилателната система и бъбреците. Подпомага естественото прочистване на организма. Съдейства за облекчаване на дискомфорта при стомашни заболявания. Има благоприятен ефект при кожни екземи, акне и изгаряния. За здрава и еластична кожа.

От дълги времена Алое Вера (Aloe Vera) се използва в козметиката и медицината. Сред различните разновидности на растението алое, продукта на Biovea е извлечен от Aloe Barbadensis Miller, който е най-ефективен. Сока на алое вера съдържа повече от 80 съставки, които имат основно антивирусни, противовъзпалителни и естествени  антибиотични свойства. Съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини, 12 витамина, минерали, храносмилателни ензими, антиоксиданти и други.

Приложения на Алое Вера:

Вътрешeн прием: Поради високото съдържание на мукополизахариди има имуностимулиращо въздействие и предпазва организма от вирусни инфекции и заболявания. Спомага за ускоряване на оздравителните процеси и антиоксидацията на организма. Алоето също така проявява антигъбичен, антибактериален и противовъзпалителен ефект. Редовното му приемане забавя стареенето на организма и намалява риска от образуването на туморни клетки. Алое Вера (Aloe Vera) се добавя към хранителния план на болни от сърдечно-съдови заболявания, защото има свойството да намали серумния холестерол и триглицеридите в кръвта. Спомага още при високо кръвно налягане и намалява нивата на кръвната захар, като така предпазва от появата на диабет. Укрепва кръвоносните съдове и стените на капилярите. Оказва подкрепа на храносмилателната система и бъбреците, като има благоприятен ефект при констипация /запек/. Подпомага естественото прочистване на дебелото черво и храносмилателния тракт. Съдейства за облекчаване на дискомфорта, причинен от язва, колит, стомашни заболявания и артрит.

Външно: Алое Вера се прилага при кожни раздразнения, акне, изгаряния, инфекции, екземи. Действа охлаждащо и хидратиращо при слънчеви и други леки изгаряния. Допринася за по-еластична, здрава и по-малко податлива на вредните влияния на околната среда кожа. Може да се използва като естествен крем за кожата. За тези ефекти спомага и пероралният прием. 

Пиенето на алое е препоръчително не само, когато имате здравословен проблем. Ежедневната му консумация поддържа тонуса и предпазва от вирусни инфекции. Алое Вера е естествен източник на енергия и здраве.

Състав

Сертифициран органичен сок от алое вера 946 ml. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 4 до 8 супени лъжици дневно (60 мл. – 120 мл.) или според предписанието на лекар.

Опаковка: 946 мл. в контейнер