Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea BAOBAB 500mg 60 Caps

Цена: 34.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea BAOBAB 500mg 60 Caps информация

Баобаб е естествен продукт, който се извлича от дървото баобаб. Дървото е характерно за Африка и дава плодове, чиято пулпа е с високо съдържание на витамин С, както и други хранителни вещества, които могат да подобрят цялостното ви здраве, да са подкрепа на имунната система, защита на нервната система, за идеална хидратация, и повишаване на съзнанието и енергията на тялото.

Какво съдържа добавката Biovea Баобаб?

Баобаб е нова суперхрана с невероятен хранителен профил, който съдържа витамин С, калий, тиамин, калций, витамин B6, полифеноли, както и диетични фибри. Суровият плод е с огромно количество антиоксиданти. Баобаб добавка може да осигури вашето здраве и баланс на духа и тялото ви с взрив от органични съединения, които могат да подобрят вашите енергийни нива и когнитивна бдителност.

Как добавката Biovea Баобаб може да ви повлияе:

Настроение: Като отличен източник на тиамин, витамин В6 и витамин C, баобаб може естествено да помогне да балансирате психологически си функции, като например вашето настроение, за осигуряване на спокойствие и релакс.

Енергия: Витамин С и витамин B6 в баобаб са двата витамина, които могат да допринесат за борбата с чувството на умора и отпадналост.

Храносмилане: Снабден с природни диетични фибри и калций, баобаб може да помогне за подобряване на храносмилането, което е от съществено значение за цялостното добро здраве и благополучие.

Стрес: Biovea Баобаб като добавка е отличен източник на калий, което може да помогне за намаляване на кръвното налягане, за успокояване на ума и тялото и намаляване на симптомите, свързани със стреса.

Регулиране на тегло: Както бе споменато по-горе, баобаб е мощен източник на енергия, както и на витамин B6, витамин С, тиамин, калий, калций и фибри, които могат да спомогнат за повишаване на метаболизма и изгаряне на мазнините.

Здраве за кожата: Biovea Баобаб е суперхрана, която съдържа огромно количество антиоксиданти. Те помагат в борбата със свободните радикали, укрепване на клетките на кожата, както и съдействат за образуването на нов колаген.

Имунната система: Витамин С е мощен витамин, който може да подсили имунната система и помогне в борбата с нежелани бактерии.

Състав

Плод Баобаб 500 мг. Не съдържа захар,изкуствени оцветители, овкусители сол, мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, ракообразни или консерванти.

Употреба

Да се приема 1 до 3 капсули дневно с храната, или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в опаковка.