Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea BAOBAB 500mg 60 Caps

Цена: 34.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea BAOBAB 500mg 60 Caps информация

Баобаб е естествен продукт, който се извлича от дървото баобаб. Дървото е характерно за Африка и дава плодове, чиято пулпа е с високо съдържание на витамин С, както и други хранителни вещества, които могат да подобрят цялостното ви здраве, да са подкрепа на имунната система, защита на нервната система, за идеална хидратация, и повишаване на съзнанието и енергията на тялото.

Какво съдържа добавката Biovea Баобаб?

Баобаб е нова суперхрана с невероятен хранителен профил, който съдържа витамин С, калий, тиамин, калций, витамин B6, полифеноли, както и диетични фибри. Суровият плод е с огромно количество антиоксиданти. Баобаб добавка може да осигури вашето здраве и баланс на духа и тялото ви с взрив от органични съединения, които могат да подобрят вашите енергийни нива и когнитивна бдителност.

Как добавката Biovea Баобаб може да ви повлияе:

Настроение: Като отличен източник на тиамин, витамин В6 и витамин C, баобаб може естествено да помогне да балансирате психологически си функции, като например вашето настроение, за осигуряване на спокойствие и релакс.

Енергия: Витамин С и витамин B6 в баобаб са двата витамина, които могат да допринесат за борбата с чувството на умора и отпадналост.

Храносмилане: Снабден с природни диетични фибри и калций, баобаб може да помогне за подобряване на храносмилането, което е от съществено значение за цялостното добро здраве и благополучие.

Стрес: Biovea Баобаб като добавка е отличен източник на калий, което може да помогне за намаляване на кръвното налягане, за успокояване на ума и тялото и намаляване на симптомите, свързани със стреса.

Регулиране на тегло: Както бе споменато по-горе, баобаб е мощен източник на енергия, както и на витамин B6, витамин С, тиамин, калий, калций и фибри, които могат да спомогнат за повишаване на метаболизма и изгаряне на мазнините.

Здраве за кожата: Biovea Баобаб е суперхрана, която съдържа огромно количество антиоксиданти. Те помагат в борбата със свободните радикали, укрепване на клетките на кожата, както и съдействат за образуването на нов колаген.

Имунната система: Витамин С е мощен витамин, който може да подсили имунната система и помогне в борбата с нежелани бактерии.

Състав

Плод Баобаб 500 мг. Не съдържа захар,изкуствени оцветители, овкусители сол, мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, ракообразни или консерванти.

Употреба

Да се приема 1 до 3 капсули дневно с храната, или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в опаковка.

Biovea BAOBAB 500mg 60 Caps - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.