Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea ASTRAGALUS 500mg

Цена: 29.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea ASTRAGALUS 500mg информация

Какво е астрагал: Астрагал (Astragalus membranaceus) е целогодишно растение, високо приблизително 40 см. Негова родина са източните части на Китай, а също и Монголия. Обикновено се събира корена на 4-годишните растения.

Астрагалът (Astragulus membranaceus) се използва в Китай от хиляди години за укрепване на имунната функция и за намаляване на стреса. Китайското име на астрагала е “huang qi”, което означава „жълта енергия”. В клиничната практика се използва основно при общи храносмилателни проблеми като диария, газове и подуване на корема, както и при хронично отделяне на храчки. Тази билка се прилага също като имуностимулатор, особено за превенция на обичайните настинки и при хроничен хепатит.

Използва се коренът на растението. Активният елемент в астрагала са полизахаридите. Астрагал на Biovea е стандартизиран и съдържа 70% полизахариди.

Как действа и какви са научните доказателства за това?

Астрагал Biovea е един от най мощните природни антиоксиданти, стимулиращ имунната система. Съдържа уникален комплекс от аминокиселини, флавоноиди, полизахариди, тритерпенови гликозиди, витамини А,Е,С, разтворими микро и макро елементи в това число до 1,5% органичен селен. Този селен е в природна форма /фитоселен/ и се усвоява напълно от организма. Действа ободряващо, спомага за функцията на надбъбречната жлеза и храносмилането. Астрагал засилва метаболизма, подобрява оздравителните процеси, предоставя енергия срещу умора и продължителен стрес. Астрагал е полезен при настинки, грип и проблеми свързани с имунна недостатъчност като различни тумори. Оказва мощно нормализиращо действие на костно - ставната система и регенерирането и. Забавя процеса на стареене на клетките и отслабването на зрението. Участва в синтеза на кожата, състоянието на косата, роговицата, хрущялите. Селенът контролира йода в щитовидната жлеза и медта - в хемоглобина на кръвта. Обикновено той се комбинира с други адаптогенни билки като женшен и ехинацея. Силата на астрагал да възстановява от главоболия е равностойна и дори надвишава тази на аспирина. Астрагал намалява токсичните странични ефекти от химиотерапията.

Защо да приемате астрагал Biovea?

Астрагал Biovea може да се използва за профилактика и съпътстващо за:

Сърдечно-съдовата система; Аритмии; намалява страничните вредни действия след химиотерапия; Интоксикация от тежки метали; Дефицит на йод в организма; Висока кръвна захар; Астматични пристъпи; Чернодробни проблеми; Мъжко и женско безплодие; Запушване стените на кръвоносните съдове; Проблеми с остротата на зрението; Проблеми с косата, кожата, ноктите; Настинки и грип; Упорити инфекции; Нощно изпотяване; Множествени алергии; Затруднения в дишането; Хронична умора; Анемия; Използва се също при общи храносмилателни проблеми като диария, газове и подуване на корема.

Странични ефекти:• Антивирусни лекарства: може да усили ефекта от някои антивирусни лекарства като Ацикловир (Аcyclovir) и интерферон.

• може да противодейства на имуноподтискащия ефект на Циклофосфамид -  лекарство, използвано за намаляване на риска от отхвърляне при пациенти с трансплантация.

Състав

Корен от Астрагал 500mg (70% полизахариди 350mg). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

 Да се приема 1 капсула 2-3 дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.

Biovea ASTRAGALUS 500mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.