Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Artichoke Extract 90 таблетки

Цена: 34.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Artichoke Extract 90 таблетки информация

Biovea Артишок (Cynara scolymus ) е многогодишно тревисто растение. Расте в Югозападна Европа. У нас се отглежда много рядко като декоративно растение. Съдържа въглехидрата инулин и растителното горчиво силно действащо вещество цинарин което не може да се открие в нито един плод или зеленчук. Цинаринът се използва като средство при чернодробни и жлъчни проблеми, понякога и при алергии и кожни възпаления. Има силно антисклеротично действие, полезен е за страдащи от натрупване на пикочна киселина в ставите и артритни състояния. Съдържа още- белтък, калций, желязо, провитамин А и витамин В1.

Мощното детоксикиращо действие на артишока върху черния дроб помага за извличането и отстраняването от организма на вредни отлагания и солите на тежки метали. Има благотворно влияние при киселини в жлъчката, тъй като екстрактът му съдържа алкални соли на калия и натрия. Артишокът оптимизира работата на храносмилателната система като активизира чревната перисталтика и по този начин помага при запек. Артишокът понижава нивото на холестерола в кръвния серум, поради което се препоръчва за употреба при мастна дегенерация на черния дроб. Той спомага за увеличаване на бъбречната филтрация и регулира функцията на щитовидната жлеза, поради което подпомага при бъбречна недостатъчност, алергични състояния, кожни проблеми.

Състав

Артишок листа и корен екстракт- стандартизирани до 5% цинарин и 15% Хлорогенова киселини 500mg, Калций 37 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

 По 1 табл. дневно с храна или според предписанието на лекар. Да не се приема при камъни или запушване на жлъчката, или алергия от невен, маргаритки.

Опаковка :90 таблети

Artichoke Extract 90 таблетки - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.