Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Пробиотик Pearls/ Пърлс AC 1млрд. CFU Х 30 перли

Цена: 33.68 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Enzymatic Therapy

Пробиотик Pearls/ Пърлс AC 1млрд. CFU Х 30 перли информация

При констипация, подут корем и метеоризъм:

Запек, подут корем, усещане за тежест и често отделяне на газове – всичко това ви носи огромен дискомфорт и пречи на активния ви начин на живот. Ако не се предприемат мерки срещу всички тези симптоми, в тялото започват да се натрупват токсини. Така нивата на енергия спадат, появява се чувство за цялостен физически и психо-емоционален дискомфорт, човек става раздразнителен, трудно се концентрира; състоянието на кожата също се влошава и тя става бледа и безжизнена, губейки естествената си свежест.

 

Затрудненото изхождане, подуването на корема и прекомерното отделяне на газове, често са следствие от недостига на полезни бактерии в стомашно-чревния тракт. Този дефицит, за щастие може да се компенсира с помощта на висококачествен пробиотичен продукт, източник на пробиотични живи бактерии.

 

Пробиотик Pearls Ацидофилус е специално създаден срещу подут корем, метеоризъм и запек, и подпомага бързото възстановяване на стомашно-чревния баланс. Продуктът е източник на живи, пробиотични полезни бактерии, които напълно възстановяват чревната микрофлора и потискат растежа на болестотворните микроорганизми, причиняващи подуване, метеоризъм и запек.

 

Пробиотик Pearls Ацидофилус премахва подуването на корема, улеснява изхождането и предпазва от развитие на гнилостни процеси в храносмилателния тракт. Поддържа стомашно-чревната флора в перфектно състояние по време на лечение с антибиотици. Благодарение на детоксикиращия си ефект, има благоприятно въздействие и върху кожата – подпомага възстановяването на естествената й свежест.

 

Пробиотик Pearls Ацидофилус спомага за извеждането на вредните вещества от тялото, в резултат от което имунните функции се оптимизират, а нивата на енергия се въстановяват.

Състав

Съдържание:


в 1 капс. дн. доза
Патентована смес от пробиотици 1млрд CFU 1млрд CFU
Лактобациликус  ацидофилус

Бифидус  бактерия  лонгум


Не съдържа захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица; изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Съдържа натурални съставки. Възможни са отклонения в цвета.

Пробиотичните перли  доставят на организма най-полезното от киселото мляко,

без да е нужна лъжица или хладилник , без мазнини и калории.

Други съставки: Растително масло (палмово и кокосово масло), рибен желатин (Тилапия), растителен глицерол E422, соев лецитин Е322, пектин Е440.

Може да съдържа минимално количество остатъчен млечен протеин.

Употреба

По 1 капсула с вода или сок. Може да се приема с или без храна. Капсулата да не се дъвче или троши.

Забележки:

Ако приемате медикаменти, изписвани с рецепта, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.