Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ДХЕА 25 mg

Цена: 38.40 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Enzymatic Therapy

ДХЕА 25 mg информация

При спорт или интензивен физически труд: При усилена физическа активност, нивата на кортизол се покачват, в резултат от което мускулната тъкан и костната плътност намаляват. DHEA блокира катаболитния ефект на кортизола,  спомага за растежа на мускулната маса, намалява телесните мазнини и допринася за оформяне на телосложението.

 

При умора и отслабен имунитет: Дефицитът на DHEA затруднява функционирането на имунната система и намалява силата, жизнеността и енергията. В резултат от това, човек се чувства изтощен и изчерпан, и трудно се справя с ежедневните ангажименти. DHEA възстановява нормалната функция на имуннната система, предотвратява загубата на енергия и подобрява жизнеността.

 

При слаба памет, нарушено внимание и други когнитивни нарушения: Намаленото проиводство на този така важен хормон, предизвиква отслабване на паметта, намалена способност за вземане на решения и др., и съответно – качеството на живот рязко се влошава. DHEAоптимизира дейността на мозъчните клетки, подобрява краткотрайната и дълготрайна памет, и цялостно регенерира нервната система.

Състав

Съдържание


(в 1 капс.) дн. доза
ДХЕА (Дехидроепиандростерон) 25 mg 25 mg


Други съставки: Целулоза, растителна капсула (модифицирана целулоза), магнезиев стеарат. Не съдържа захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители, изкуствени аромати и консерванти. Продуктът съдържа натурални съставки. Възможни са изменения в цвета.

 

РАЗФАСОВКА: 60 V капсули

Употреба

 По 1 капсула дневно.

ЗАБЕЛЕЖКИ: ДА НЕ СЕ ПРИЕМА ОТ ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ, БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ! Преди употреба се консултирайте с Вашия лекар, ако страдате от или имате семейна обремененост за рак на простатата, уголемяване на простатата, сърдечно-съдово заболяване, ниски нива на „добрия” холестерол (HDL) или ако приемате други хранителни добавки или медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Прекратете употребата и незабавно се обадете на лекар при учестено сърцебиене, замаяност, замъглено виждане или други подобни симптоми.