Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

7-КЕТО (ДХЕА) 25 mg

Цена: 43.86 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Enzymatic Therapy

7-КЕТО (ДХЕА) 25 mg информация

При спорт или по-тежък физически труд: Вие тренирате усърдно, искате по-голяма мускулна маса и по-малко телесни мазнини. Или пък ежедневно извършвате тежка физическа работа? Този физически стрес пречи на мускулния растеж и води до намаляване обема на мускулите.

7-Кето (ДХЕА) блокира вредното въздействие на тежкия физически стрес, в резултат от което тялото ви ефективно топи мазнините, изгаря калориите и лесно натрупва чиста мускулна маса. 7-Кето съдейства за здравината на костите и мускулите, без да причинява нежелани странични ефекти! Намалява производството на хормона на стреса – кортизол.

При наднормено тегло: 7-Кето задейства дейността на ензимите, които отговарят за обмяната на мастните киселини и въглехидратите, има много добър ефект върху обмяната на веществата и спомага за безопасното намаляване на теглото. Това се дължи на термогенния ефект на 7-кето, който действа като фет-бърнър, с тази разлика, че не дразни нервната система, не учестява сърдечния ритъм и не повишава нивата на кръвното налягане!

При слаба имунна система, умора и проблеми с когнитивните способности: Често се чувствате изтощени, не сте в състояние да се концентрирате, липсва ви тонус. Причината за всичко това може да е дефицитът на DHEA, който усилва усещането за стрес. Доказано е, че недостигът на DHEA в организма води до нарушения в паметта и цялостната умствена дейност, отслабване на естествените защити на организма, ниски нива на енергия и др.

7-Кето (ДХЕА) спомага за възстановяването на имунната защита, и допринася за увеличаване на жизнеността и тонуса. Приемът на 7-Кето (ДХЕА) допринася за регенерирането на мозъчните клетки и нормалната дейност на мозъка и нервната система. Ще забележите как все по-рядко забравяте подробностите около някои ежедневни дейности, като например кода на алармата, къде сте си оставили ключовете и др.

Състав

Съдържание:


(в 1 капс.) дн.доза
 7-Кето ДХЕА Ацетат                                   25 mg 25 mg


Други съставки: Целулоза, желатин, магнезиев стеарат, титанов диоксид (оцветител). Не съдържа захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, млечни продукти, изкуствени аромати или консерванти. Използваните оцветители са от натурални източници.

РАЗФАСОВКА: 60 капсули

Употреба

 По 1 капсула 2-3 пъти дневно.

ЗАБЕЛЕЖКИ: Преди употреба се консултирайте с Вашия лекар, ако сте бременни, кърмите или приемате медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.